ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Johnny Depp - Amber Heard: Νέες εξελίξεις στην δικαστική τους διαμάχη

Ο ηθοποιός πήρε άδεια από το δικαστήριο να ερευνήσει τη φιλανθρωπική δωρεά της Heard.

must.com.cy

Η μακροσκελής διαμάχη μεταξύ του «αγαπημένου» και καλά ζευγαριού ή καλύτερα η διένεξη μεταξύ του Johnny Deep και της “The Sun” συνεχίζεται.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δικηγόροι της πρώην συζύγου του Amber Heard έπεισαν το δικαστήριο για την ενοχή του με αποτέλεσμα ο γνωστός ηθοποιός Johnny Depp να χάνει τη μία δουλειά μετά την άλλη.

Όμως στην άλλη όψη του νομίσματος, οι δικηγόροι του αγαπημένου κατά τα άλλα ηθοποιού, γίνεται να βρίσκονται πλέον σε θέση να αποδείξουν την αναξιοπιστία της Amber μιας και το 2016 προέβη σε δήλωση που δεν ήταν σε θέση να τήρηση. Η εν λόγω δήλωση αφορούσε την δωρεά των 7 εκατομμυρίων διατροφής που θα έπαιρνε από τον Depp σε Νοσοκομείο Παίδων και τον οργανισμό American Civil Liberties Union, κάτι που σύμφωνα με τους προλαλήσαντες δεν έγινε.

Η νομική ομάδα του Johnny Depp ζήτησε από τους οργανισμούς να δηλώσουν πόσα χρήματα πήραν από την Heard, όμως χρειάστηκε η δικαστική εντολή για να μπορέσουν να δοθούν στη δημοσιότητα αυτά τα στοιχεία.

Η πλευρά της Heard υποστηρίζει ότι η ηθοποιός σκοπεύει να κάνει τη δωρεά στο ACLU χωρίς να δίνει ακριβής ημερομηνίες για το πότε θα γίνει αυτό: "Σκοπεύει να δώσει τα 7 εκατομμύρια αλλά δεν μπορεί να το κάνει ακόμα. Θα το κάνει όταν μπορέσει. Αλλά έχει ήδη δώσει ένα σημαντικό ποσό και στους δύο οργανισμούς" είπε η δικηγόρος της ηθοποιού

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση