ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Johnny Depp: Ζωγραφίζει πίνακες διασημοτήτων και βγάζει εκατομμύρια

Τα εντυπωσιακά πορτραίτα και πόσο κοστίζει η αγορά τους

must.com.cy

Ζωή Τουτουντζίδου

Την δεύτερη κατά σειρά καλλιτεχνική του συλλογή με πίνακες διασημοτήτων παρουσίασε Johnny Depp, στην Gallery, Castle Fine Art Gallery.

O γνωστός ηθοποιός, πέραν από την ηθοποιία και την μουσική ασχολείται ενεργά με την ζωγραφική και μάλιστα βγάζει αρκετά χρήματα από αυτό.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Gallery, εκτυπώσεις των πινάκων του πωλούνται έναντι του ποσό των 4.300 ευρώ και έχουν ήδη εξαντληθεί από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους.

«Την Παρασκευή είχαν σχεδόν όλα εξαφανιστεί, είχαν απομείνει μόνο μια χούφτα από τις εκτυπώσεις του River Phoenix» δήλωσε ο εκπρόσωπος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Castle Fine Art (@castlegalleries)

Πέραν από τον Phoenix, ο Johnny Depp σχεδίασε πορτραίτα των Bob Marley, Hunter S. Thompson και του Heath Ledger.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρώτη του συλλογή του ηθοποιού του απέφερε 3.500.000 ευρώ, η οποία εξαντλήθηκε τον Ιούλιο «σχεδόν αμέσως» μετά τη διάθεσή της προς πώληση, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday-Times.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Castle Fine Art (@castlegalleries)

Μιλώντας στην Daily Mail, ο Johnny Depp αποκάλυψε ότι «συγκινήθηκε» που ο κόσμος ενδιαφέρεται για το τι κάνει «εκτός της καθημερινής του δουλειάς», λέγοντας μεταξύ άλλων «Για πολλά χρόνια, πραγματικά τοποθετούσα τον εαυτό μου αυστηρά μόνο στην πρωινή δουλειά της κινηματογραφικής βιομηχανίας, παρόλο που πάντα είχα την ανάγκη να ξεφεύγω μέσα από ένα λευκό κομμάτι χαρτί, είτε πρόκειται για γράψιμο, είτε για ζωγραφική, είτε για να ζωγραφίζω έναν κενό καμβά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση