ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κάρολος: «Ο καρκίνος του είναι πολύ επικίνδυνος»

Ο καρκίνος του είναι πιο επιθετικός από ό,τι πιστεύεται και ετοιμάζει τη διαδοχή του

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Σύμφωνα με ένα εκρηκτικό άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Mirror, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη διαδοχή του στο θρόνο. Αυτή η κίνηση φέρεται να έχει επηρεαστεί από την ανακοίνωση της ασθένειάς του, καθώς πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβλήθηκε σε ιατρική περίθαλψη. Σύμφωνα με τον βασιλικό ειδικό και συγγραφέα Τομ Κουίν, αυτή η ασθένεια φαίνεται να τον οδήγησε στο να εστιάσει στον γιο του, τον πρίγκιπα William, ως τον πιθανό διάδοχό του στον θρόνο.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο Τομ Κουίν δήλωσε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται "στο επίκεντρο του σχεδιασμού της διαδοχής", ενώ παράλληλα τόνισε ότι "κανείς δεν εμπιστεύεται τον Harry". Η δυσπιστία αυτή προέκυψε κυρίως μετά από τις συνεντεύξεις του πρίγκιπα στα μέσα ενημέρωσης και τις επιθέσεις που ασκήθηκαν κατά της βασιλικής οικογένειας στα απομνημονεύματά του, με τίτλο "Spare".

 

Όσο αναφορά τον πρίγκιπα William, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας δήλωσε, «Ο Κάρολος γνωρίζει επίσης ότι, ως μελλοντικός βασιλιάς, ο William βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού διαδοχής που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Οι αξιωματούχοι είχαν υποθέσει ότι ο Κάρολος θα παρέμενε υγιής τουλάχιστον μέχρι τα μέσα των 80 του πριν ο σχεδιασμός διαδοχής χρειαστεί να ξεκινήσει, αλλά στην πραγματικότητα τώρα έχει αρχίσει και δείχνει ίσως ότι ο καρκίνος του είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι πιστεύαμε αρχικά».

Για τη διαδοχή του θρόνου αποκάλυψε, «Ο σχεδιασμός διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Harry να είναι μέρος του για τον απλούστατο λόγο ότι αν αισθάνεται με οποιονδήποτε τρόπο περιφρονημένος ή δεν του δίνεται αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης».

 

«Ο Βασιλιάς Κάρολος γνωρίζει για την κατάσταση της υγείας του. Ο πρίγκιπας William είναι στο κατώφλι της διαδοχής. Ο μονάρχης ελπίζει να παραμείνει σε μια σχετικά καλή κατάσταση, ώστε να παραδώσει το στέμμα σε ηλικία 80 ετών. Ωστόσο, ίσως ξεκινήσουν οι διαδικασίες αυτές πολύ νωρίτερα, καθώς ο τύπος καρκίνου του είναι πολύ πιο επικίνδυνος και επιθετικός από ό,τι πίστευαν οι γιατροί αρχικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βασιλικός εμπειρογνώμονας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ