ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Kate Middleton και Πρίγκιπας William: Τι θέλουν για το μέλλον του πρίγκιπα George

Η αλλαγή που θέλουν να κάνουν στην εκπαίδευση του

must.com.cy

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό δίλημμα σχετικά με το μέλλον του γιου τους, του πρίγκιπα George, όσον αφορά την εκπαίδευσή του. Σύμφωνα με αναφορές της Daily Mail, υπάρχει μια πιθανή επιλογή για ένα νέο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Η Kate και ο πρίγκιπας William επισκέφθηκαν το «Teddies», γνωστό και ως St Edward’s School στην Οξφόρδη, το οποίο έχει ετήσια δίδακτρα ύψους 47.000 λιρών. Το ζευγάρι εξέτασε αυτήν την επιλογή προσπαθώντας να αποφασίσει για την εκπαίδευση του γιου τους.

Επιπλέον, η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε μια προγραμματισμένη επιτυχημένη επέμβαση στην κοιλιά στις 16 Ιανουαρίου και αυτήν τη στιγμή αναρρώνει στο σπίτι της, στο Adelaide Cottage. Επομένως, δεν είναι σαφές πότε ακριβώς το ζευγάρι επισκέφθηκε το σχολείο.

«Πήγαν να ρίξουν μια ματιά,» δήλωσε ένα υψηλά ιστάμενο στέλεχος των Teddies.

Το ίδρυμα συνεκπαίδευσης, που ιδρύθηκε το 1863 από τον αιδεσιμότατο Thomas Chamberlain, διαθέτει έναν προικισμένο διευθυντή, τον Alastair Chirnside. Ως προπτυχιακός φοιτητής στην Οξφόρδη, ο Chirnside πήρε Congratulatory First – που απονέμεται ίσως μόνο μία φορά σε μια δεκαετία για εξαιρετική ευφυΐα – στις κλασικές σπουδές και τα γαλλικά, και κέρδισε επίσης Half-Blue για την κωπηλασία στο πλήρωμα ελαφρών βαρών της Οξφόρδης.

Η σχολή αυτή έχει ένα εντυπωσιακό ιστορικό αποφοίτων, με ονόματα όπως ο αρχηγός των Dambusters, Guy Gibson, ο θρύλος της RAF Douglas Bader, καθώς και ο ηθοποιός Laurence Olivier και η πρωταγωνίστρια του Oppenheimer, Florence Pugh.

Στην ιστοσελίδα της σχολής, ο διευθυντής επισημαίνει το «πνεύμα ενσωμάτωσης» και το «ήθος της συνεργασίας» που χαρακτηρίζουν το περιβάλλον του σχολείου.

Προσθέτει επίσης, «Πρέπει να δημιουργούνται ευκαιρίες για όλους να συμμετέχουν και να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους. Η ευτυχία των παιδιών και η ικανότητά τους να αναγνωρίζουν τι τους κάνει ευτυχισμένα είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο». Είναι προφανές ότι η Kate και ο William επιθυμούν αυτό ακριβώς για τον γιο τους, να είναι κυρίως ευτυχισμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ