ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κέντρικ Λαμάρ: Στην κορυφή της λίστας Billboard 200 το άλμπουμ «Mr. Morale & The Big Steppers»

Το νέο άλμπουμ του Κέντρικ Λαμάρ «Mr. Morale & The Big Steppers» βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Billboard με τους 200 καλύτερους δίσκους

Kathimerini.gr

Το νέο άλμπουμ του Κέντρικ Λαμάρ «Mr. Morale & The Big Steppers» βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Billboard με τους 200 καλύτερους δίσκους.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 13 Μαΐου και αμέσως γνώρισε επιτυχία, αποσπώντας θετικές κριτικές. Τα 18 τραγούδια χωρίζονται σε δύο μέρη, με το καθένα από αυτά να περιλαμβάνει από 9 κομμάτια. Το πρώτο μισό ονομάζεται «Big Steppers» και το δεύτερο «Mr Morale». Πέρα από το άλμπουμ, από τις 13 Μαΐου ήταν διαθέσιμο και το μουσικό βίντεο του σινγκλ «N95».

Το «Mr. Morale & The Big Steppers» είναι το πρώτο άλμπουμ του καλλιτέχνη μετά το «DAMN» από το 2017 το οποίο βραβεύτηκε με Πούλιτζερ στη μουσική κατηγορία, το 2018. Το «DAMN» βρέθηκε για τέσσερις εβδομάδες στην πρώτη θέση του Billboard 200, το 2017.

Στη δεκάδα της νέας λίστας του Billboard με τα άλμπουμ, ο δίσκος «Minisode 2: Thursday’s Child» του συγκροτήματος Tomorrow x Together κατέκτησε την τέταρτη θέση, το «Dance Fever» των Florence + The Machine την έβδομη και το «Dropout Boogie» των Black Keys, την όγδοη θέση.

Με πληροφορίες από το Billboard

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση