ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κερδίζει την συνεπιμέλεια των παιδιών τους ο Brad Pitt από την Angelina Jolie

Όλες οι πληροφορίες

must.com.cy

Τέλος στην μακρόχρονη (5 έτη) δικαστική διαμάχη της επιμέλειας των παιδιών τους, ανάμεσα σε Brad Pitt και Angelina Jolie.
Μετά από όλα όσα πέρασαν, τις διαμάχες και τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν έκαστος στο δικαστήριο για να κερδίσουν την επιμέλεια των παιδιών τους πλέον ο Brad Pitt, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κέρδισε την συν επιμέλεια, και με βάση την “Daily Mail”, «Είναι τόσο ανακουφισμένος. Η μόνη του πρόθεση είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά».

Σύμφωνα λοιπόν με την “Page Six”, ο δικαστής, έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα μετά από μήνες συλλογής μαρτυριών από επαγγελματίες υπηρεσιών παιδιού και μάρτυρες. «Υπήρξε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη συμφωνία της επιμέλειας των παιδιών με βάση μια εξαιρετικά λεπτομερή απόφαση του δικαστή» ανέφερε μια πηγή. Με τον Brad να «προσπαθούσε απλώς να έχει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του – και ήταν ξεκάθαρο ότι η Jolie έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει. Αυτή η δίκη διήρκησε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».

Από την άλλη, η Angelina, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα αφού «Η κοινή επιμέλεια δεν είναι το ζήτημα στο οποίο αντιτίθεται η Jolie, υπήρχαν και άλλα ζητήματα ανησυχίας, αλλά η απόφαση ελήφθη».

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία της προσπάθεια ήταν όταν ήθελε να αντικατασταθεί ο ιδιωτικός δικαστής αφού «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς» ένα τμήμα του κώδικα δικαστηρίων της California, ο οποίος αναφέρει ότι είναι επιζήμιο για τα παιδιά εάν η επιμέλεια παρέχεται σε άτομο με ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση