ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κι όμως, ο Alain Delon επιθυμεί να τερματίσει την ζωή του με ευθανασία

«Είναι δικαίωμά μας να φεύγουμε ήσυχα»

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πώς ο αγαπημένος Jeune Premier του κινηματογράφου, Alain Delon επιθυμεί να τερματίσει την ζωή του μέσω ευθανασίας, εξαιτίας δυσκολιών που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του το 2017. Δύο χρόνια αργότερα, το 2019, υπέστη διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Το να γερνάς είναι χάλια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό, είναι αυτό που λέμε ηλικία. Χάνεις το πρόσωπό σου, την όρασή σου. Σηκώνεσαι και, διάολε, σε πονάει ο αστράγαλος. Πέφτεις Δεν είναι καθόλου αστείο...», είχε αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Ενώ, δεν ήταν λίγες οι φόρες που είχε ταχτεί υπέρ της διαδικασίας τερματισμού της ζωής, δηλαδή της ευθανασίας, δηλώνοντας μάλιστα πως είναι δικαίωμα του καθενός να αποφασίσει πότε θέλει να τερματιστεί η ζωή του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@official.alaindelon)

«Η ευθανασία είναι το πιο λογικό και φυσικό πράγμα. Από μια ορισμένη ηλικία και χρονικό σημείο, έχουμε το δικαίωμα να φύγουμε αθόρυβα και ειρηνικά από αυτόν τον κόσμο, χωρίς την υποστήριξη από ένα νοσοκομείο, συσκευές, ενέσεις και τα υπόλοιπα», είχε δηλώσει σε μία συνέντευξη σε ελβετικό τηλεοπτικό κανάλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση