ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κι όμως ο πρίγκιπας William είναι ένας τρυφερός μπαμπάς

Oυκ ολίγες φορές μέχρι σήμερα, ο πρίγκιπας William μας έδειξε με τις πράξεις του ότι απολαμβάνει τον ρόλο του ως μπαμπάς.

Newsroom K

Oυκ ολίγες φορές μέχρι σήμερα, ο πρίγκιπας William μας έδειξε με τις πράξεις του ότι απολαμβάνει τον ρόλο του ως μπαμπάς. Και όχι, δεν αναφερόμαστε απλώς στις οικογενειακές φωτογραφίες που δημοσιεύει το παλάτι, στις οποίες όλη η οικογένεια είναι χαμογελαστή και ευτυχισμένη, αλλά κυρίως στις στιγμές που έχει απαθανατιστεί να μιλάει στα παιδιά του, να αστειεύεται μαζί τους και να παίζει.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 16 Νοεμβρίου του 2010, το Κλάρενς Χάουζ ανακοίνωσε τον γάμο του πρίγκιπa William και της Kate Middleton. Ο γάμος τους έλαβε χώρα στις 29 Απριλίου 2011 στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. Στις 22 Ιουλίου 2013 γεννήθηκε ο γιος τους πρίγκιπας George. Στις 8 Σεπτεμβρίου 2014 ανακοινώθηκε ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένει το δεύτερο παιδί της. Στις 2 Μαΐου 2015 γεννήθηκε η κόρη τους πριγκίπισσα Charlotte και στις 23 Απριλίου 2018 γεννήθηκε και το τρίτο τους παιδί, ο γιος τους πρίγκιπας Louis. Η συνέχεια γνωστή. Το ζευγάρι φαίνεται πιο ευτυχισμένο και δεμένο από ποτέ.

 

Πηγή: must

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση