ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κι όμως, οι Cambridges κολύμπησαν με καρχαρίες στα πλαίσια περιοδείας τους

Μετά τους χορούς σειρά πήραν οι κοραλλιογενείς ύφαλοι

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton βρίσκονται στην Καραϊβική με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Το βασιλικό ζευγάρι Μαρτίου βρέθηκε στο Belize την προηγούμενη εβδομάδα ενώ πλέον βρίσκεται στην δεύτερη στάση της περιοδείας τους στην Τζαμάικα.

Όπου κατά την διάρκεια της διαμονής τους στο Beliz χόρεψαν με τους κατοίκους του νησιού, δείπνησαν σε ναό των Maya και έκαναν κατάδυση στον κοραλλιογενή ύφαλο της περιοχής, που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στον κόσμο.

Σε ανάρτηση που έκαναν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram ανέβασαν βίντεο από την κατάδυση του, η οποία μάλιστα περιλάμβανε και κολύμπι δίπλα στους καρχαρίες.

«Αν και είναι εμφανείς οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, η κυβέρνηση του Μπελίζ και κοινότητες σε όλη τη χώρα αξίζουν μια τεράστια αναγνώριση των προσπαθειών τους για την αποκατάσταση αυτού του απίστευτου θαλάσσιου περιβάλλοντος, με μια δέσμευση να προστατευθεί το 30% έως το 2030

Την Κυριακή, είχαμε την τύχη να κάνουμε κατάδυση στο South Water Cave, ακριβώς πάνω από τον εντυπωσιακό κοραλλιογενή ύφαλο του Μπελίζ. Ήταν ένα προνόμιο να δούμε την κορυφαία στον κόσμο δουλειά για την προστασία του ωκεανού που γίνεται εκεί», ανέφερε η λεζάντα της ανάρτησης τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση