ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Kim Kardashian: Για ποιο λόγο θα πληρώσει ποινή 1,26 εκ. δολαρίων;

Όλες οι λεπτομέρειες για την ποινή

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Η γνωστή τηλεπερσόνα, Kim Kardashian, κατηγορείται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ για διαφήμιση του κρυπτονομίσματος, EthereumMax, στην σελίδα της στο Instagram, στην οποία έχει πάνω από 331 εκατομμύρια ακόλουθούς.

Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε ότι έλαβε 250.000 για να διαφημίσει το νόμισμα, χωρίς να πει ότι πληρώθηκε για να κάνει αυτή την πράξη.

Με αποτέλεσμα η τηλεπερσόνα, να πρέπει να πληρώσει 1,26 εκατομμύρια δολάρια, με σκοπό να διευθετήσει της ποινής από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία ανάφερε ότι όλο αυτό γίνεται γιατί η Kardashian, παραβίασε το νόμο, διαφημίζοντας το κρυπτονόμισμα χωρίς να αποκαλύψει ότι πληρώθηκε για την προώθηση.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, Gary Gensler, δήλωσε ότι, «Αυτή η περίπτωση είναι μια υπενθύμιση ότι, όταν διασημότητες ή influencers υποστηρίζουν επενδυτικές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων, δεν σημαίνει ότι αυτά τα επενδυτικά προϊόντα είναι κατάλληλα για όλους τους επενδυτές».

Τελειώνοντας, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πηγές, η ομάδα της τηλεπερσόνας, δεν παραδέχτηκε αλλά ούτε διέψευσε την κατηγορία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση