ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Kim Kardashian: Την πάνε στα δικαστήρια 7 πρώην υπάλληλοι της

Όλες οι πληροφορίες

must.com.cy

Η γνωστή τηλεπερσόνα Kim Kardashian, πρόκειται σύμφωνα με δημοσίευμα να βρεθεί αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη αφού 7 από τα μέλη του προσωπικού της έπαυλής της στο Hidden Hills (60 εκατομμύρια δολάρια) από το team της κηπουρικής και ο λόγος αφορά την μη καταβολή μισθών, υπερωριών και άσχημης συμπεριφοράς.

Η μήνυση κατατέθηκε την Δευτέρα (24/05/21) στο Los Angeles, αναγράφοντας ότι η Kim καθυστερούσε τους μισθούς, παρακρατούσε το 10% των μισθών για φόρους αλλά δεν τα έδειχνε στο κράτος, ενώ ακόμη δεν πλήρωνε τις υπερωρίες τους και μερικές φορές τους ανάγκαζε να εργάζονται χωρίς διάλειμμα και φαγητό.

Συγκεκριμένα ένας 16χρονος, ισχυρίστηκε ότι «ήταν υποχρεωμένος να εργάζεται πέρα από τις 48 επιτρεπόμενες ώρες που ισχύουν για έναν ανήλικο σε καλοκαιρινή εργασία».

Η απάντηση της Kim Kardashian, ήρθε μέσα από την Page Six και τον εκπρόσωπό της που ανέφερε «Αυτοί οι εργαζόμενοι προσλήφθηκαν και πληρώθηκαν μέσω ενός τρίτου που προσλήφθηκε από την Κιμ για την παροχή υπηρεσιών. Η Κιμ δεν συμμετέχει στη συμφωνία που έχει συναφθεί μεταξύ του ενδιάμεσου και των εργαζομένων, επομένως δεν είναι υπεύθυνη για το πώς διαχειρίζεται ο ενδιάμεσος την επιχείρησή του... Η Κιμ δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και αυτοί οι εργαζόμενοι έχουν κάνει μήνυση στο λάθος άτομο».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση