ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Linda Evangelista: Μετά την παραμόρφωση από αισθητική επέμβαση επιστρέφει στο modeling

Η φωτογραφία που ανάρτησε στα social media ανακοινώνοντας την είδηση

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Το μοντέλο Linda Evangelista τον Σεπτέμβριο του 2021 αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τον εφιάλτη που έζησε όταν αισθητική επέμβαση την άφησε παραμορφωμένη, γράφοντας, «Στους ακολούθους μου που αναρωτιούνται γιατί δεν δουλεύω, ενώ οι καριέρες των συναδέλφων μου απογειώνονται, ο λόγος είναι ότι έχω παραμορφωθεί βίαια από τη διαδικασία του CoolSculpting (σ.σ. αναφέρει το όνομα της κλινικής), που έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε. Αύξησε, δεν μείωσε τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμα κι αφού υποβλήθηκα σε δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς χειρουργικές διορθωτικές επεμβάσεις».

Αυτό δεν ήταν κάτι που την σταμάτησε, αφού, επέστρεψε στον κόσμο του modeling κι έκλεισε την πρώτη της δουλειά με τον οίκο Fendi.

Η 57χρονη μοιράστηκε τα νέα αυτά με τους διαδικτυακούς τις φίλους αναρτώντας μια φωτογραφία στο Instagram με την λεζάντα, «Στις 9 Σεπτεμβρίου 2022, ο οίκος Fendi θα παρουσιάσει ένα ειδικό fashion show στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει τα 25 χρόνια της Fendi Baguette, που σχεδίασε η Silvia Venturini Fendi».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, ότι το μοντέλο έχει μηνύσει από τον Σεπτέμβριο του 2021 την εταιρεία την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την παραμόρφωση που της συνέβη πριν χρόνια αφού ανέπτυξε Παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού (PAH) ως σπανιότατη παρενέργεια της διαδικασίας, ζητώντας 50 εκατομμύρια δολάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση