ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Man Of The Year: Αυτή ήταν η μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλια του Προέδρου

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα και το βίντεο

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Στη Λευκωσία, στο The Royal Hall, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, η 22η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards». Την διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τα γενέθλιά του και την ονομαστική του γιορτή γιόρτασε χθες Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και εκτός από την έκπληξη της συζύγου του Φιλίππα χθες, ακόμα μία έκπληξη τον περίμενε. Μετά το τέλος της εμφάνισής της Έλενας Παπαρίζου παρουσιάστηκε ένα μυστηριώδες κουτί μπροστά στον πρόεδρο. Ξαφνικά, του έφεραν μία τριώροφη τούρτα σε μπεζ και χρυσά χρώματα με τα κεράκια να γράφουν την ηλικία 50. Παράλληλα, η φωνή της Marilyn Monroe ακούστηκε να ερμηνεύει με τον απαράμιλλο τρόπο της το, θρυλικό πια, «Ηappy birthday Mr. President».

Ήταν το 19 Μαΐου 1962, κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 45ων γενεθλίων του προέδρου John Kennedy στη Νέα Υόρκη, όταν η Μarilyn εμφανίστηκε στη σκηνή, προκαλώντας σιγή στο κοινό. Μετά από μια στιγμή ησυχίας, ακούστηκε το «Happy Birthday to you», ενώ το πλήθος αντέδρασε με θαυμασμό. Η αισθησιακή εκδοχή του τραγουδιού διήρκησε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά αρκούσαν για να καταγραφεί στην ιστορία.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ανέβηκε στη σκηνή και πήρε τον λόγο για να ευχαριστήσει για την υπέροχη έκπληξη, κλείνοντας με στυλ την εντυπωσιακή εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Τί Κένεντυ τί Χριστοδουλίδης, διαφέρουν σε κάτι;

Ai Em
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση