ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μάθαμε τι έκανε η Melania κατά την διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο

Ο λόγος που δεν σχολίασε μέχρι στιγμής το συμβάν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ας είμαστε ειλικρινείς. Παρά την σοβαρότητα του γεγονότος, μετά την αποκάλυψη πως ο Donald Trump πριν την επίθεση στο Καπιτώλιο συμμετείχε σε πάρτι, όλοι έχουμε αναρωτηθεί τι έκανε η Melania την αντίστοιχη χρονική στιγμή. Όπως ήρθε στην επιφάνεια λίγες μέρες μετά την 6η Ιανουαρίου, η σύζυγος του Donald Trump δεν βρισκόταν στο πλευρό του... αλλά ασχολιόταν με μια φωτογράφηση του Λευκού Οίκου.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του CNN, η Πρώτη Κυρία σκοπεύει να δημιουργήσει ένα βιβλίο στο οποίο θα μπορεί να βρει κανείς φωτογραφίες με τα αντικείμενα που αγόρασε η ίδια ή τα οποία φρόντισε να επισκευαστούν από τότε που εισήλθε στον Λευκό Οίκο και για τον λόγο αυτό, την στιγμή της επίθεσης εκείνη τραβούσε φωτογραφίες από χαλιά και άλλα αντικείμενα στο εσωτερικό της προεδρικής κατοικίας.

Όσο αφορά τώρα την άποψή της για το συμβάν στο οποίο έχασαν την ζωή τους πέντε άνθρωποι, δεν την γνωρίζουμε αφού επέλεξε να κρατήσει σιγή ιχθύος. “Απλώς δεν είναι πια σε θέση ψυχικά ή συναισθηματικά όπου να θέλει να εμπλακεί”, ανέφερε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X