ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με παρέλαση 15 εκατομμυρίων και ένα δράκο ξεκινάνε οι εορτασμοί του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Ολόκληρο το Ηνωμένο βασίλειο θα συμμετάσχει στους εορτασμούς μέσω διάφορων εκδηλώσεων

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Ξεκινάνε αύριο Πέμπτη 02/06 οι εορτασμοί του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε πολλά πρόσωπα της διεθνής showbiz να δίνουν το «παρών» στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της βασίλισσας στον βρετανικό θρόνο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Όπου σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ποπ συναυλία έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μέχρι και μια παρέλαση κόστους 15 εκατομμυρίων με έναν γιγαντιαίο δράκο.

Περισσότερες από 100 προσωπικότητες της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένων των Sir David Attenborough, David Beckham και Stephen Fry, θα λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή, με παρουσιαστές τους Helen Mirren και Tom Cruise.

Στην μεγάλη αυτή γιορτή του Παλατιού θα τραγουδήσουν μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, μεταξύ αυτών ο ο Sir Elton John, οι Queen, η Alicia Keys και ο Sam Ryder

Ολόκληρο το Ηνωμένο βασίλειο θα συμμετάσχει στους εορτασμούς μέσω διάφορων εκδηλώσεων ενώ θα ανάψουν φάροι πριν από τον διαγωνισμό Platinum Jubilee την τελευταία ημέρα των εορτασμών.

Η βασίλισσα αναμένεται να εμφανιστεί στο μπαλκόνι για το Trooping the Colour, στον διαγωνισμό και στη συναυλία, συνοδευόμενη από μέλη του παλατιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση