ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Meghan & Harry: «Φτωχοί και τέταρτης κατηγορίας celebrity»

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι φτωχοί για τα δεδομένα του Hollywood

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Δημοσιογράφοι ρώτησαν την συγγραφέα των βιβλίων The Palace Papers και The Diana Chronicles, για τις διάφορες φήμες που ακούγονται, οι οποίες θέλουν την Meghan Markle να ψάχνει σπίτι στην California και συγκεκριμένα στο Hope Ranch, που είναι γνωστό ως μια αριστοκρατική περιοχή και είναι λίγα χιλιόμετρα μακριά από την σημερινή τους κατοικία.

Η συγγραφέας είπε, «Ναι, και μέχρι ένα σημείο ίσως ψάχνει κάτι περισσότερο από ένα σπίτι. Ο Elon Musk είναι ακόμα ελεύθερος, αυτό έχω να πω μόνο».

Και στην συνέχεια μιλώντας στο φεστιβάλ Henley Literary, είπε, «Δεν είναι πολύ ευχάριστο να είσαι τέταρτης κατηγορίας celebrity που, για εκείνους (τους πλούσιους της California) δεν έχουν πολλά λεφτά. Είναι εντελώς διαφορετικό επίπεδο να είσαι μ' αυτούς τους βαθύπλουτους ανθρώπους».

Προσθέτοντας ότι, «Στο Μοντεσίτο όπου ζουν, η έπαυλή τους των 14 εκατομμυρίων δολαρίων είναι ένα ταπεινό σπιτάκι, σε σύγκριση με αυτά που έχουν άλλοι εκεί».

Στην συνέχεια, μίλησε για το βιβλίο της «The palace papers» και αποκάλυψε ότι η βιογραφία του πρίγκιπα Harry ίσως να μην δημοσιευτεί ποτέ, λέγοντας, «Βρίσκονται τώρα σε αυτό το αδιέξοδο, όπου έχουν πάρει τις προκαταβολές και ο Harry έχει κάνει αυτή την εκδοτική συμφωνία όπου υποτίθεται τα ξερνάει όλα για την φρικτή του ζωή ως πρίγκιπα, αλλά τώρα στην πραγματικότητα υποφέρει γι' αυτό γιατί κατανοεί πως αν το κάνει, δεν υπάρχει επιστροφή».

«Αν το βιβλίο πάει προς έκδοση, δε νομίζω πως θα υπάρχει επιστροφή για τον Harry. Οπότε η άποψή μου πάντα ήταν πως το βιβλίο αυτό δε θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η πόρτα έχει αρχίσει να κλείνει, αλλά πάντα πίστευα πως κάποια στιγμή θα έρχονταν σε κάποια συμφωνία και ο Κάρολος θα έδινε πίσω την προκαταβολή για να σταματήσει τη συγγραφή αυτού του βιβλίου».

Τελειώνοντας, όταν η δημοσιογράφοι την ρώτησαν ποια πιστεύει θα ήταν η συμβουλή που θα έδινε στον Harry σήμερα, η ίδια είπε, ««Η Diana ήταν πολύ ρεαλίστρια. Νομίζω πως θα είχε πει στον Harry «αυτό δεν πάει πουθενά. Πρέπει να κάνεις μια συμφωνία και να βρεις τρόπο να επιστρέψεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση