ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Meghan Markle: Οι 2 εγκυμοσύνες της και ο φεμινιστής πρίγκιπας Harry

Στο περιοδικό «Vogue» μίλησε η Δούκισσα του Sussex

must.com.cy

H Meghan Markle έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Vogue» και μίλησε για πολλά θέματα που την απασχολούν. Aναφέρθηκε στις 2 εγκυμοσύνες της και στα παιδιά της καθώς και στον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry χαρακτηρίζοντάς τον φεμινιστή.

«Ο σύζυγός μου είναι φεμινιστής», δήλωσε. Παράλληλα, πρόσθεσε και είπε πως οι άνδρες θα πρέπει να ενώσουν τις φωνές τους μαζί με τις γυναίκες για κοινωνικά ζητήματα όπως οι αμβλώσεις διότι κάτι τέτοιο επηρεάζει από κοινού όλη την κοινωνία στην οποία ζούμε κι όχι μονάχα τις γυναίκες.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη παραχωρήθηκε στο περιοδικό και κυκλοφόρησε μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σχετικά με την απαγόρευση των αμβλώσεων που ξεσήκωσε κύμα συμπαράστασης προς τις γυναίκες της χώρας και διαμαρτυρίες για την απόφαση η οποία άλλαξε ριζικά μετά το 1973 όπου υπήρχε δικαίωμα στην εθελούσια διακοπή της εγκυμοσύνης.

«Τέτοιου είδους αποφάσεις μπορεί να στοχεύουν τις γυναίκες αλλά οι συνέπειες αφορούν όλους μας. Ο σύζυγός μου και εγώ συζητήσαμε για το θέμα αυτό πολύ τις προηγούμενες ημέρες. Είναι επίσης φεμινιστής. Και η αντίδρασή του την προηγούμενη εβδομάδα ήταν αυθόρμητη, όπως η δική μου. Γνωρίζω πολλές γυναίκες που αυτή τη στιγμή είναι σε απόγνωση. Αλλά πρέπει να ενωθούμε. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε! Σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που ήμουν σε θέση να φέρω στον κόσμο και τα δύο παιδιά μου. Ξέρω πώς είναι να είσαι συνδεδεμένη με το μωρό που μεγαλώνει μέσα στο σώμα σου. Αυτό που συμβαίνει στο σώμα μας είναι βαθιά προσωπικό, γιατί πολλές γυναίκες καλούμαστε να διαχειριστούμε τις προσωπικές μας κρίσεις και θέματα υγείας. Γνωρίζω πώς είναι μια αποβολή για την οποία μίλησα δημόσια».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση