ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Melania Trump: Η στάση της στην έρευνα του FBI

Όλες οι λεπτομέρειες

must.com.cy

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά την έρευνα του FBI στην κατοικία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο ο πρώην πρόεδρος δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον θυμό του σχετικά με το γεγονός ότι οι πράκτορες έψαξαν ακόμη τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα της συζύγου του.

«Μόλις έμαθα ότι οι πράκτορες ερεύνησαν τις ντουλάπες της Πρώτης Κυρίας και έψαξαν τα ρούχα και τα προσωπικά της αντικείμενα αφήνοντας ένα σχετικό χάος. Ουάου!» δημοσίευσε ο Τραμπ στο Truth Social.


Ήταν πολύ πιο θυμωμένος από τη Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με πέντε μαρτυρίες στο CNN. Η έρευνα επικεντρώθηκε σε κάθε χώρο που χρησιμοποιεί ο πρώην πρόεδρος. Το CNN αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες στα 3.500 τετραγωνικά μέτρα της έπαυλής του. Η κρεβατοκάμαρα και η γκαρνταρόμπα της Μελάνια βρίσκονται κοντά στο υπνοδωμάτιο και το γραφείο του Τράμπ.
Αν και ενοχλήθηκε που άγνωστοι έψαξαν την επιμελημένη και ακριβή συλλογή της από ρούχα, παπούτσια και τσάντες, λένε όσοι την ξέρουν, ήταν -και παραμένει- χαρακτηριστικά ήσυχη.


Η ψυχραιμία της επίσης πηγάζει από τη βεβαιότητα ότι δεν θα βρεθεί τίποτα στην κρεβατοκάμαρα ή στην ντουλάπα της. «Δεν θα του επέτρεπε ποτέ να έχει κάτι δικό του στο δωμάτιό της », λέει πηγή στο CNN.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση