ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Melinda Gates: Είχε αποφασίσει το διαζύγιο απο το 2019

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα

must.com.cy

Μετά και την ανακοίνωση του χωρισμού ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια των ΗΠΑ, άρχισαν να βγαίνουν στο φως, διάφορες πληροφορίες για την προσωπική τους ζωή, μία από αυτές, είναι σύμφωνα με δημοσίευμα, ότι η Melinda ήθελε να χωρίσει τον Bill Gates από το 2019.

Οι δύο ήταν παντρεμένοι για 27 χρόνια, και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από αρκετές προσπάθειες, «τα τελευταία 27 χρόνια μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα οργανισμό που εργάζεται σε όλο τον κόσμο για να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να έχουν υγιείς και δημιουργικές ζωές».

Νέο δημοσίευμα από την “Wall Street Journal”, θέλει την Melinda, να σκέφτεται το διαζύγιο από το 2019, και έκανε αρκετές συναντήσεις με δικηγόρους διαζυγίων για να βρει μια λύση στον «ανεπανόρθωτα σπασμένο» γάμο της. Αναφορικά με τους λόγους, αν και δεν αποκαλύφθηκαν από το δημοσίευμα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι μάλλον τα σεξουαλικά αδικήματα Jeffery Epstein παίζουν μεγάλο ρόλο.

Αυτό πιστεύεται γιατί ο Gates, ήταν φίλος με τον Epstein, κάτι το οποίο ενοχλούσε την Melinda, ειδικά μετά το σκάνδαλο ενοχής του δεύτερου, ότι πλήρωνε για να κάνει σεξ με ανήλικα κορίτσια. Ακόμη είναι σημαντικό να πούμε, ότι το ζευγάρι Gates, γνώρισε τον Epstein το 2013 στην Νέα Υόρκη, όπου πηγές ανέφεραν πως η Melinda ένιωθε πάρα πολύ άβολα απέναντί του και ήταν «έξαλλη» με τον Bill για την σχέση του μαζί του.

Και εκεί είναι που φαίνεται να συνδέονται όλα, καθώς μετά το δημοσίευμα της “New York Times” για την συνάντησή τους η Melinda, αμέσως ζήτησε νομικές συμβουλές για το πιθανό διαζύγιό της με τον Gates.

Να σημειώσουμε ότι, ο Bill, μετά και την αίτησή της, της μετέφερε 14 εκατομμύρια δολάρια, σε μετοχές της Canadian National Railway Company και 2,9 εκατομμύρια σε μετοχές της AutoNation, δηλαδή μετοχές συνολικής αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση