ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μετά την Sharon Stone, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ποζάρει με την Άννα Βίσση

Η κοινή εμφάνιση της Κύπριας τραγουδίστριας με τον πρίγκιπα του Μονακό

must.com.cy

Μπορεί ο γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Charlene να παραμένει μυστήριο αφού οι φήμες κάνουν λόγω για μια ψεύτικη ασθένεια από πλευράς της πριγκίπισσας ώστε να απομακρυνθεί από εκείνον και το παλάτι, την ίδια στιγμή, να αναφέρει ότι εκείνη πάσχει από μια ασθένεια και είναι αναγκασμένη να ζει στην Αφρική αυτό το διάστημα, ωστόσο παρατηρώντας τις δημόσιες εμφανίσεις του πρίγκιπα του Μονακό, η κατάσταση περιπλέκεται.

Λίγο μετά από την viral εμφάνιση του πρίγκιπα του Μονακό με την Sharon Stone στο ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώνει κάθε χρόνο η βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας εμφανίστηκε on stage με την Κύπρια τραγουδίστρια Άννα Βίσση.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο και κατάφερε όχι απλώς να κλέψει την παράσταση, αλλά και να μαγέψει το κοινό με τις φωνητικές της ικανότητες.

Σε κάποια στιγμή, ο πρίγκιπας Αλβέρτος πήγε στην σκηνή και το στιγμιότυπο, το οποίο δημοσιεύτηκε από τον Χρύσανθο Πανά έγινε talk of the town. Το βίντεο συν΄οδευε η λεζάντα: «Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β 'του Μονακό χορεύει με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση στη συναυλία της. Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα, ενώ το «Salle des Etoiles» .

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chrysanthos Panas (@chrysanthospanas)

 

Να σημειώσουμε πως το event είχε ως στόχο να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα την προστασία της μεσογειακής φώκιας και του οικοτόπου της σε όλη τη γκάμα των ειδών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση