ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μια απλή βόλτα της Kendall Jenner προκάλεσε χαμό

Μια απλή βόλτα της Kendall Jenner προκάλεσε χαμό

Newsroom K

Η Kendall λοιπόν, αποφάσισε να πάει μια βόλτα με τον σκύλο της και θέλησε να ενημερώσει τους followers της γι΄αυτό. Έτσι, η τηλεπερσόνα απαθανάτισε την στιγμή και δημοσίευσε την εικόνα στα social media. Αυτό όμως που τράβηξε την προσοχή στην εικόνα, δεν ήταν η εντυπωσιακή Kendall, αλλά το κολάρο του σκύλου της... το οποίο στα social media πήρε την ονομασία αγκαθωτός «πνίχτης».

Το εν λόγω κολάρο, είναι μεταλικό και έχει καρφιά που προεξέχουν προς τα μέσα. Λέγεται μάλιστα πως όταν ένας σκύλος κάνει απότομες κινήσεις και τραβήξει με δύναμη, τα καρφιά μπαίνουν στον λαιμό του και του προκαλούν την αίσθηση ότι πνίγεται, νιώθοντας πόνο κάθε φορά που δεν συμπεριφέρεται σωστά.

Και κάπως έτσι, μετά την γνωστοποίηση της είδησης που θέλει την τηλεπερσόνα να χρησιμοποιεί έναν τέτοιο κολάρο, η ίδια βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων των φιλανθρωπικών οργανώσεων του πλανήτη και παράλληλα δέχτηκε κατεγισμό αρνητικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα. "Πρόκειται για μια βίαιη και απάνθρωπη τεχνική εκπαίδευσης, την οποία οι ειδικοί απορρίποτουν", αποτέλεσε το βασικό μήνυμα που οι χρήστες του διαδικτύου θέλησαν να στείλουν μέσω των δηλώσεών τους κάτω από την εικόνα της Kendall.

«Κόβεις του ουρά του σκύλου σου, του δένεις τα αυτιά και το εκπαιδεύεις με μέσα που προκαλούν πόνο. Όλα για να βγάλει μια ωραία φωτογραφία για το Instagram, για να μην αναφέρω ότι έχει πέντε διαφορετικά σκυλιά. Όποιο της ταιριάζει αισθητικά», έγραψε ένας χρήστης καταφέρνοντας να γίνει viral.

Φυσικά, όπως και σε κάθε ζήτημα, έτσι και σε αυτό, υπάρχουν δύο όψεις. Πηγαίνοντας κόντρα σε όσους της επιτέθηκαν, αρκετοί φαν της υποστήριξαν πως πρόκειται για «γρήγορο και αποτελεσματικό εργαλείο που πληγώνει το ζώο μόνο αν χρησιμοποιηθεί λάθος ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά».

 

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση