ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μήνυση 35.000 δολαρίων για την Sharon Stone

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

must.com.cy

Μαρία Σάββα 

Η διάσημη ηθοποιός του «Βασικού Ενστίκτου», Sharon Stone, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της προσοχής, αυτή τη φορά λόγω μιας νέας αγωγής που αφορά ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που συνέβη πέρυσι.

Σύμφωνα με καταθέσεις που προέκυψαν πρόσφατα και έγιναν δημόσιες, η 66χρονη ηθοποιός κατηγορείται για οδήγηση με υπερβολικές ταχύτητες και επικίνδυνες κινήσεις στο δρόμο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τη σύγκρουσή της με ένα άλλο αυτοκίνητο και τραυματισμό μιας γυναίκας, της Amanda Godetsky.

Η κ. Godetsky κατέθεσε μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ζητώντας αποζημίωση ύψους περίπου 35.000 δολαρίων για τις υλικές ζημιές και τις σωματικές βλάβες που υπέστη λόγω του ατυχήματος.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, συνέβη στις 30 Ιουνίου 2023, στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου U.S. Route 101 στη λεωφόρο Coldwater Canyon Avenue στο Λος Άντζελες.

 

Η κατηγορούμενη, Sharon Stone, φέρεται να οδηγούσε με ανεύθυνο τρόπο, παραβιάζοντας τους κανόνες οδικής ασφάλειας της Καλιφόρνιας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η υπερβολική ταχύτητα και οι επικίνδυνοι ελιγμοί.

Η κατάθεση της κ. Godetsky αναφέρει επίσης ότι η Stone δεν ανέλαβε την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα κατά την οδήγηση του οχήματός της, κάτι που οδήγησε στη σύγκρουση και στους τραυματισμούς της κατήγορης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Sharon Stone βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικών διαμαχών. Το 2012, είχε αγωνιστεί σε μια αγωγή που αφορούσε παραβίαση εργατικής νομοθεσίας και ρατσιστικά σχόλια, ενώ επίσης είχε εμπλακεί σε διαμάχη για την κηδεμονία του γιου της.

Το θέμα αναμένεται να εξελιχθεί στα δικαστήρια, ενώ η Stone δεν έχει προς το παρόν αναφερθεί δημόσια σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση