ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Moore: Προετοιμάζεται για τον θάνατο του Willis

Πώς προετοιμάζεται η πρώην σύζυγός του για τον θάνατό του

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Η μάχη του Bruce Willis με τη μετωποκροταφική άνοια παραμένει μια ιστορία που συγκινεί και εμπνέει. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η διάγνωσή του, ο κόσμος κρατά την αναπνοή του, παρακολουθώντας με αγωνία την πορεία του ενός από τους πιο εμβληματικούς πρωταγωνιστές του κινηματογράφου δράσης.

Ο Willis, ο οποίος κατέκτησε το κοινό με τις ερμηνείες του σε δεκαετίες πρωτοποριακών ταινιών, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα. Περιορισμένος στο σπίτι του εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια, αναλαμβάνει την προσωπική του μάχη με τη νόσο, βασιζόμενος στην αγάπη και τη στήριξη της οικογένειάς του.

Η κατάσταση της υγείας του Willis έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των φανς του, αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από τα οποία μοιράζονται ενημερώσεις η σύζυγός του και οι κόρες του.

Όσον αφορά τη σχέση του με την Demi Moore, η πρώην σύζυγός του συνεχίζει να είναι ένα ακέραιο μέρος της ζωής του, προσφέροντάς του αγάπη και στήριξη, παρά το χωρισμό τους πριν από δεκαετίες.

Μετά από 13 χρόνια γάμου και την ανατροφή τριών κοριτσιών, ο Willis αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα με δύναμη και αποφασιστικότητα. Καθώς η πορεία του προχωρά, η Moore βλέπει σε αυτή την πρόκληση μια ευκαιρία να εμπνευστεί και να εκφράσει την αγάπη της προς τον πρώην σύζυγό της.

“Αισθάνεται εξαιρετικά ευγνώμων και συναισθηματικά φορτισμένη. Ξανασκέφτεται τη ζωή της μαζί του και είναι ευγνώμων για όλα όσα έχουν περάσει”, δήλωσε η πηγή.

“Βλέποντάς τον να περνάει τους αγώνες του έδειξε στην Demi πώς να είναι μαχητής. Είναι τόσο γλυκόπικρο, αλλά και εμπνευσμένο”, συμπληρώνει η πηγή. “Θαυμάζει τόσο πολύ τον Bruce και προετοιμάζεται για τον συναισθηματικό αποχαιρετισμό τους”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση