ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο μέτωπο για τον πρίγκιπα Harry - Τα έβαλε με το BBC

Όλες οι λεπτομέρειες

must.com.cy

Το ότι ο πρίγκιπας Harry θα προστάτευε το όνομα και την υπόληψη της οικογένειάς του το περιμέναμε ακράδαντα, μετά και τις αποκαλύψεις που είχε κάνει μαζί με την σύζυγό του Meghan Markle, στην Oprah Winfrey για τα ζητήματα ασφάλειας που τον προβλημάτιζαν μετά και την αποχώριση από το Παλάτι.

Αυτό που δεν περιμέναμε, είναι ότι τόσο νωρίς μετά την γέννηση της κόρης του, Lilibet – Diana (04/06/21) θα βρισκόταν σε νέα δικαστική διαμάχη με το κρατικό κανάλι της Βρετανίας, BBC, για ένα ρεπορτάζ τους, που αφορούσε το γεγονός ότι οι Sussex δεν είχαν ενημερώσει την Βασίλισσα για το όνομα που θα έδιναν στην μικρή, και ότι δεν είχαν πάρει την άδειά της.

Χαρακτηριστικά, το περιστατικό αφορά τον ρεπόρτερ της εκπομπής ‘Today’, Jonny Dymond, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο πρίγκιπας δεν ζήτησε ποτέ την γνώμη της Βασίλισσας σχετικά με την απόφαση να δώσει στην κόρη του το δικό της υποκοριστικό.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είχε πει, «Η πηγή του Παλατιού λέει στο BBC ότι η βασίλισσα δεν ρωτήθηκε από τον Harry και την Meghan για τη χρήση του υποκοριστικού στο παιδί τους. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Harry είχε ζητήσει την άδεια από τη βασίλισσα να ονομάσει τη νεογέννητη κόρη τους Lilibet, αλλά η πηγή του Παλατιού λέει ότι η βασίλισσα δεν ρωτήθηκε ποτέ».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 

Φυσικά, αυτό το δεδομένο έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με τα όσα έγραφε η ανάρτηση που έκαναν οι Sussex στα social media και τις πληροφορίες που θέλουν το πρώτο τηλεφώνημα μετά την γέννηση της κόρης τους να ήταν στην Βασίλισσα.

Ενώ, η ‘Page Six’ υποστηρίζει ότι πηγές κοντά στο ζευγάρι εμμένουν θερμά στο γεγονός ότι ο Harry είχε πάρει την έγκριση από την γιαγιά του, και για αυτό τον λόγο, έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να αναλάβουν δράση κατά των ψευδή αναφορών του BBC.

Με την ίδια πηγή να λέει χαρακτηριστικά, «Ο δούκας μίλησε με την οικογένειά του πριν από την ανακοίνωση, στην πραγματικότητα η γιαγιά του ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας που κάλεσε. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, μοιράστηκε την επιθυμία τους να ονομάσουν την κόρη τους Lilibet προς τιμήν της. Αν δεν ήταν θετική σ' αυτό, δεν θα χρησιμοποιούσαν το όνομα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση