ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νίκος Νικολάου: Ο ηθοποιός απαντά στις καταγγελίες εις βάρος του

«Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε να κρυφτώ από κάτι, γι' αυτό απαντώ και μπορώ να μιλήσω για ό,τι με αφορά»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Νίκος Νικολάου απαντά για την προσωρινή παύση του από τα καθήκοντα του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ αλλά και για τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Χαρακτηριστικά ο κ. Νικολάου είπε «Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε να κρυφτώ από κάτι, γι' αυτό απαντώ και μπορώ να μιλήσω για ό,τι με αφορά. Δεν ξέρω τι κρύβει όλο αυτό και δεν θέλω να χαρακτηρίσω κάτι πριν το διαπιστώσω. Εγώ ανέβηκα στο ΚΘΒΕ ως ηθοποιός το 2013, έκτοτε βρίσκομαι στο ΚΘΒΕ και τον τελευταίο χρόνο είμαι στη θέση του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή, που αποφασίσαμε και με το Υπουργείο να έχω μια αναστολή ώστε να διευκρινιστεί το θέμα. Είναι κάτι που το ήθελα γιατί δεν γίνεται να ακούγονται διάφορα πράγματα για έναν άνθρωπο και εγώ να κάνω τη δουλειά μου απερίσπαστος».

Ερωτηθείς να σχολιάσει το Ελληνικό «MeToo» και την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη είπε πως αν γνώριζαν κάποιοι τότε ήταν φήμες, ενώ ο ίδιος παραδέχεται πως δεν ήξερε κάτι, «Δεν ξέρω για ποιο λόγο ακούγονται τώρα όλα αυτά, πως όλοι κάτι ήξεραν, όλοι κάτι άκουγαν, αν ένας άνθρωπος έχει μια ιδιαίτερη προσωπική ζωή την οποία δεν μπορείς να την ξέρεις και σου έρχεται ως φήμη, δεν είσαι εσύ που μπορείς να την κρίνεις. Εγώ δεν ήξερα όλα αυτά που ακούγονται και μένει να κριθούν στο Δικαστήριο».

Τέλος ξεκαθαρίζει τις φήμες περί διακοπής της συνεργασίας του με τη σειρά «Έξαψη» στην οποία πρωταγωνιστεί ισχυριζόμενος «Αυτά είναι όσα θα ήθελαν κάποιοι να υποστώ ως προσωπική ζημιά. Εγώ συνεχίζω δυναμικά στη σειρά, με το κανάλι έχω συζητήσει και ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει».

Πιο κάτω βίντεο από τη συνέντευξη:

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση