ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O 16χρονος πιλότος που παραδίδει μαθήματα ζωής

Η πρόσφατη ιστορία που κατάφερε να δει το φως της δημοσιότητας και να μας συγκινήσει

Newsroom K

Η αλήθεια είναι πως αυτό το διάστημα παρατηρούμε πως ο κόσμος ενώνει τις δυνάμεις του και οι ενέργειες που πραγματοποιούνται από ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης που θέλουν να βοηθήσουν τόσο τους συνανθρώπους τους, όσο και το υγειονομικό προσωπικό, είναι αξιοθαύμαστες. Η πρόσφατη ιστορία που κατάφερε να δει το φως της δημοσιότητας και να μας συγκινήσει έχει ως πρωταγωνιστή τον 16χρονο μαθητευόμενο πιλότο από το Maryland, T J Kim.

Ο έφηβος μαθητής πήρε την απόφαση με την βοήθεια των γονιών του να βρει μικρά νοσοκομεία σε απομονωμένες περιοχές που παρουσιάζουν έλλειψη ιατρικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση των ασθενών που έχουν διαγνωστεί με Covid- 19 και να μεταφέρει φορτία με ιατρικό εξοπλισμό ώστε να τα προμηθεύσει. Μιλώντας για το εγχείρημά του, που ο ίδιος το ''ονόμασε'' "Operation SOS", αποκάλυψε πως "Η πτήση είναι το εύκολο κομμάτι. Η συλλογή των προμηθειών είναι που καθυστερεί τη διαδικασία και απαιτεί τουλάχιστον μία εβδομάδα".

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του CNN, ο 16χρονος μεταφέρει κυρίως , γάντια, μάσκες, ιατρικές ρόμπες, και άλλο σημαντικό εξοπλισμό που σχετίζεται με την κάλυψη των υποδημάτων του προσωπικού και προστατευτικά γυαλιά.

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση