ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

O Αλβέρτος μιλά τον λόγο που η Charlene δεν έχει επιστρέψει

Γιατί η πριγκίπισσα Charlene δεν έχει επιστρέψει στο Μονακό; Ο πρίγκιπας Αλβέρτος απαντά

must.com.cy

Η αλήθεια είναι πως η πολύμηνη απουσία της πριγκίπισσας Charlene από το παλάτι του Μονακό εγείρει πολλά ερωτηματικά και παρά το ότι θέλουν την αιτία απόμακρύνσής της από τον πρίγκιπα Αλβέρτο να είναι η υγεία της, ουκ ολίγοι αναφέρουν πως η πριγκίπισσα βρίσκεται στη Νότιο Αφρική για να είναι μακριά από τον σύζυγό της - με τον οποίο θέλουν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους.

Φυσικά, το δεύτερο ενδεχόμενο, είναι κάτι που το παλάτι αρνείται επίμονα και υποστηρίζει πως πολύ απλά η πριγκίπισσα του Μονακό ταξίδεψε το καλοκαίρι στη Νότιο Αφρική για ανόρθωση του ρινικού κόλπου και εμφύτευση ενός κοκάλου για την προετοιμασία για τα οδοντικά της εμφυτεύματα και για λόγους υγείας δεν έχει επιστρέψει.

Βλέποντας την έκταση που παίρνει το ζήτημα και θέλοντας να βάλει τα πράγματα στην θέση του, ο σύζυγος της πριγκίπισσας Charlene μιλώντας στο ραδιόφωνο προσπάθησε να αιτιολογήσει την απουσία της Charlene, αλλά δεν έπεισε. «Η Charlene είναι καλύτερα. Είναι, όμως, δύσκολο για εκείνη, γιατί αντιμετωπίζει διαφορετικά προβλήματα... Είναι ακόμη στη Νότιο Αφρική, αλλά θα επιστρέψει σύντομα. Πρέπει να μιλήσουμε με τους γιατρούς σε μερικές ημέρες» τόνισε ο πρίγκιπας.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση