ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O Barack Obama γίνεται παρουσιαστής στο Netflix

Θα κάνει ταξίδι σε όλο τον κόσμο μέσα από μία σειρά

must.com.cy

Ο Barack Obama έχει φύγει από το Λευκό Οίκο εδώ και 6 χρόνια μετά από μία θητεία 8 χρόνων ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν σταμάτησε όμως να είναι γεμίζει τις μέρες του αφού εκτελεί σημαντικό έργο μέσω του ιδρύματος που φέρει το όνομά του, αλλά και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις στις οποίες ηγείται.

Έφτασε όμως η ώρα να εκμεταλλευτεί το επικοινωνιακό ταλέντο και να γίνει παρουσιαστής στο Netflix. "Our great national parks" θα ονομάζεται η σειρά 5 επεισοδίων. Αφορά στην διάσωση των μεγαλύτερων εθνικών πάρκων του κόσμου και ο Obama ταξίδεψε στην Χιλή και τον Αμαζόνιο, στην Παταγονία, μέχρι και την Κένυα.

Με καλεσμένους ειδικούς επιστήμονες από όλο τον κόσμο, προσπαθεί να αναλύσει τα δεδομένα για τις επιπτώσεις που έχουν επιφέρει οι φθορές και η ανθρώπινη επέμβαση σε αυτό τον σπάνιο εθνικό πλούτο και να παρουσιάσει τα σπάνια είδη ζώων και φυτών τα οποία βρίσκονται σε αυτά τα πάρκα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι την τελευταία παραγωγή της Higher Ground: Τα μεγάλα μας εθνικά πάρκα. Μερικές από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις είναι από τα ταξίδια που έχει κάνει η οικογένειά μας σε εθνικά πάρκα όλα αυτά τα χρόνια και αυτή η σειρά θα ταξιδέψει τους θεατές σε μερικά από τα πιο απίστευτα μέρη του κόσμου», έγραψε ο Ομπάμα στο Instagram. «Ως πρόεδρος, είμαι υπερήφανος που προστάτεψα το περιβάλλον περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στην ιστορία. Και η διατήρηση των εθνικών μας πάρκων και της άγριας ζωής για την επόμενη γενιά εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  |  ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση