ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Bill Cosby ετοιμάζει βιβλίο και ντοκιμαντέρ μετά την αποφυλάκισή του

Με σκοπό να αποκαταστήσει την αλήθεια του

must.com.cy

Την περασμένη εβδομάδα, ο γνωστός κωμικός Bill Cosby αποφυλακίστηκε μετά από απόφαση του δικαστηρίου, έχοντας είδη εκτίσει δύο χρόνια ποινής, κάτι που έγινε πραγματικότητα μετά από την άποψη που εξέφρασε ο δικαστής ότι ο ίδιος είχε καταδικαστεί άδικα, ως αποτέλεσμα μιας συμφωνίας που είχε κάνει ο σταρ με την εισαγγελία το 2005.

Μετά λοιπόν και την αποφυλάκισή του, ο κωμικός ανακοίνωσε στα media ότι έχει στο μυαλό του το επόμενο επιχειρηματικό του πλάνο, την έκδοση ενός βιβλίου που θα περιγράφει την ιστορία του. Με τον ίδιο να έχει ήδη ξεκινήσει τη συνεργασία του με την Michelle Major, πρώην παραγωγό του 'Good Morning America', για ένα ντοκιμαντέρ που θα μιλά για τη δικαστική περιπέτεια του, που είναι ήδη έτοιμο, εκτός από τα κομμάτια της συνέντευξης του Cosby.

Όλα δείχνουν ότι ο Cosby έχει βάλει σαν στόχο του να καταφέρει να πείσει τους δημοσιογράφους και τον κόσμο για την αθωότητά του, καθώς σύμφωνα με τη ‘New York Post’ θέλει να «βγει προς τα έξω η αλήθεια και να κάνω τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι αυτό είναι σοβαρό και πρέπει να αποκαλυφτεί τι έγινε».

Ενώ ταυτόχρονα, θέλει να στηρίξει και όλους όσους έχουν κατηγορηθεί άδικα στο δικαστήριο και καταδικάστηκαν παρόλο το ότι ήταν αθώοι. Να θυμίσουμε πως πέρασε 2 χρόνια στη φυλακή, για σεξουαλική επίθεση κατά της Andrea Constand και τελικά αποφυλακίστηκε αφού το 2005 είχε κάνει μια συμφωνία με τον εισαγγελέα που τον προστάτευε από ποινική δίωξη για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση