ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Brad Pitt διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του

Η καθημερινότητά του έχει αλλάξει και πλέον είναι πιο καλά από ποτέ με τον εαυτό του

must.com.cy

Του Γιώργου Γκαρακλίδη

Ο Brad Pitt βρίσκεται στα καλύτερά του. Περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του και δείχνει να τα έχει βρει με τον εαυτό του, όπως αναφέρει πηγή στο περιοδικό «People».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της πηγής, ο ίδιος περνάει αρκετό χρόνο με φίλους του οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον καλλιτέχνες και στον ίδιο επαγγελματικό κύκλο με τον ίδιο ενώ τονίζει πως ο ηθοποιός βγαίνει για ραντεβού αλλά δεν διατηρεί καμία σοβαρή σχέση.

Όσο τα παιδιά του βρίσκονταν στο Los Angeles ο ίδιος πε΄ρασε χρόνο μαζί τους ενώ τώρα αντιλαμβάνεται πως έχουν πια τη ζωή τους και τους φίλους τους χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν καλή σχέση με τον πατέρα τους. Αντιθέτως, διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ωστόσο, υπάρχει και το ζήτημα με το οινοποιείο στη Γαλλία που αγόρασαν από κοινού με την Angelina Jolie το 2008 και για το οποίο κατέφυγαν και οι δύο στα δικαστήρια.

Αυτή την περίοδο, ο ηθοποιός προωθεί την ταινία «Bullet Train» κάτι το οποίο τον χαροποιεί μετά από καιρό αποχής από τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας ενώ η ίδια πηγή συμπληρώνει και λέει πως τον ηθοποιό τον ενθουσιάζουν διάφορα όπως η αρχιτεκτονική και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση