ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Dwayne Johnson μιλά ανοιχτά για τη μάχη του με την κατάθλιψη

«Δεν μπορεί να φτιαχτεί, αν απλώς κρατάς τον πόνο μέσα σου»

must.com.cy

Ο Dwayne «The Rock» Johnson για ακόμη μια φορά βάζει τέλος στα στερεότυπα με τον ίδιο να μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για τα ψυχικά προβλήματα, μιλώντας για την δική του εμπειρία με την κατάθλιψη με την οποία ήρθε αντιμέτωπος στα σχολικά του χρόνια, αλλά και μετά από διαζύγιο.

«Δεν ήθελα να πηγαίνω σχολείο, ήθελα συνέχεια να εγκαταλείψω και έτσι έκανα. Δεν πήγα σχολείο ξανά και έφυγα», είπε χαρακτηριστικά λέγοντας πως την πρώτη φορά που αντιμετώπισε την κατάθλιψη, ήταν όταν βρισκόταν στην ομάδα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, και έπαθε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του.

«Εκείνη την εποχή δεν ήξερα τι ακριβώς μου συμβαίνει. Δεν ήξερα τι είναι η ψυχική υγεία, τι είναι η κατάθλιψη. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι δεν ήθελα να πάω σχολείο, δεν ήθελα καμία συνάντηση με την ομάδα, δεν ήθελα να συμμετέχω σε τίποτα και πουθενά», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Σε ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο Instagram αναδημοσιεύοντας ένα από τα αποσπάσματα της συνέντευξης ο ίδιος έγραψε στην λεζάντα: «Εκτιμώ το γεγονός πως μιλήσαμε για την κατάθλιψη με τα παιδιά από το "The Pivot Podcast". Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια, να αποκτήσω κάποια συναισθηματικά «εργαλεία» που με βοηθούν να αντιμετωπίσω οποιοδήποτε συναισθηματικό πόνο, ο οποίος έρχεται να με τεστάρει. Πριν από αρκετά χρόνια όμως, δεν γνώριζα τι σημαίνουν οι ψυχικές δυσκολίες. Ως άνδρες δεν μιλάμε πολύ γι' αυτά. Κατεβάζουμε το κεφάλι κάτω και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Όμως αυτό δεν είναι υγιές, παρότι είναι το μόνο που μας μάθανε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση