ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Harry και η Meghan εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον τίτλο τους

Η βασίλισσα κατέληξε ότι δεν υπάρχει λόγος να επιτρέψει στους δύο να πουλούν τον εαυτό τους ως royals

Newsroom K

Τι και αν ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στην Αμερική; Οι δύο τους εξακολουθούσαν να χρησιμοποιούν τον τίτλο Sussex Royal για το branding τους και εκεί λοιπόν που το ζευγάρι πίστεψε πως όλα κυλούν ομαλά... το σχέδιό τους μόλις ναυάγησε. Ο λόγος; Θα πρέπει να αλλάξουν πλάνα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον τίτλο αυτό - αφού απλούστατα δεν είναι royals!

Λογικό. Η βασίλισσα λοιπόν μετά από αρκετή σκέψη και μακροπρόθεσμες συζητήσεις με ανώτερους υπαλλήλους κατέληξε ότι δεν υπάρχει λόγος για την βασιλεία να επιτρέψει στους δύο να πουλούν τον εαυτό τους ως royals.

Να θυμίσουμε πως ο Harry και η Meghan χρησιμοποιούν αυτό το όνομα στην νέα και ιδιαίτερα δημοφιλή ιστοσελίδα τους, όπως και στο Instagram τους. Μέχρι πρόσφατα μάλιστα, οι δύο τους επιδίωκαν να καταχωρήσουν το Sussex Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, βιβλία και διδακτικό υλικό. Την ίδια μάλιστα στιγμή, είχαν στο μυαλό τους την δημιουργία μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης: το Sussex Royal, το ίδρυμα του δούκα και η δούκισσα του Sussex.

Μετά όμως από τα νέα που σίγουρα θα τους στεναχωρήσουν, είναι σαφές πως θα πρέπει να "επανατοποθετηθούν". Να αναφέρουμε όμως ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X