ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο «Ιούδας» του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» ήταν στο Game of Thrones

39 χρόνια μετά

Newsroom K

Ακόμα και αν δεν βρεθήκαμε στις εκκλησίες ή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα φέτος για το Πάσχα υπάρχει μια σειρά στην τηλεόραση που μας βάζει πάντα στο κλίμα.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον «Ιησού στην Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι η οποία έχει γίνει πλέον statement για το Πάσχα και σίγουρα δεν μπορείς να μετρήσεις πόσες φορές την έχεις δει.

Στην σειρά πρωταγωνίστησε και ο Έλληνας Γιώργος Βογιατζής ο οποίος μέσα από την καραντίνα και βλέποντας της σειρά έγραψε:

«Χθες το βράδυ είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω ξανά τον Ιησού από τη Ναζαρέτ στον ΑΝΤ1. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, οι συνάδελφοί μου, οι τοποθεσίες, τα κοστούμια και ο Φράνκο Τζεφιρέλι. Ήταν τιμή μου να είμαι μέρος αυτού του αριστουργήματος και να ερμηνεύσω τον ρόλο του Ιωσήφ, ενός τόσο αγαπητού, στοργικού και ανιδιοτελούς ατόμου. Ένα τέτοιο θαυμάσιο παράδειγμα»

Και ποιος να ξεχάσει τον Ιούδα τον οποίο υποδύθηκε ο τότε 34χρονος Ian McShane.

O 77χρονος σήμερα ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε αγαπημένες σειρές και ταινίες που μπορεί να μην το καταλάβατε.

Τον είδαμε στο Game of Thrones να υποδύεται τον θρήσκο Brother Ray, που συνάντησε τον Hound και τους μίλησε για την ζωή. Φυσικά όπως σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες στο GoT ούτε και αυτός είχε happy end.

Ian McShane ακόμα πρωταγωνίστησε στους Πειρατές της Καραϊβικής ως ο «Μαυρογένης»

ΠΗΓΗ: MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X