ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:48
 

O Ιρλανδός πρωθυπουργός ζήτησε στην Κάιλι Μινόγκ να συναντηθούν

Ο Λίο Βαράντκαρ ήθελε να βρεθεί με την Αυστραλιανή σταρ λίγο πριν τη συναυλία της στο Δουβλίνο τον περασμένο Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ: CNN

Ένα χειρόγραφο σημείωμα και μάλιστα σε επίσημο επιστολόχαρτο από πρωθυπουργό ο οποίος δηλώνει «φανατικός θαυμαστής» δεν είναι καθημερινό φαινόμενο, ακόμη και για μία σταρ όπως η Κάιλι Μινόγκ. Ο Λίο Βαράντκαρ, πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, όχι μόνο έστειλε το «ραβασάκι» στην Αυστραλιανή σταρ, αλλά συμπεριέλαβε και πρόταση συνάντησης λίγο πριν τη συναυλία της στο Δουβλίνο τον περασμένο Οκτώβριο.

«Αγαπητή Κάιλι, ήθελα απλά να σου αφήσω ένα μικρό σημείωμα πριν από τη συναυλία στο Δουβλίνο, για την οποία πραγματικά ανυπομονώ. Είμαι φανατικός θαυμαστής! Από ό,τι καταλαβαίνω θα καταλύσεις στο ξενοδοχείο Merrion, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γραφείο μου στα κυβερνητικά κτίρια. Εάν συμφωνείς, θα ήθελα πολύ να σε καλωσορίσω στην Ιρλανδία προσωπικά» γράφει στο σημείωμα ο Βαράντκαρ.

Η τύχη ωστόσο, δεν χαμογέλασε στον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, καθώς η Κάιλι Μινόγκ αναγκάστηκε να ακυρώσει την εν λόγω συναυλία λόγω λοίμωξης στον λάρυγγα.

Η τραγουδίστρια επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη και τελικά, η συνάντηση τους έγινε λίγο πριν τη νέα συναυλία της στο Δουβλίνο, το Δεκέμβριο. Δύο φορές απορρίφθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο το αίτημα του ιστότοπου Extra.ie για δημοσιοποίηση του εγγράφου, το οποίο χαρακτήρισε «προσωπικού χαρακτήρα», σημειώνοντας ότι «δεν σχετίζεται με ζητήματα που αφορούν τα καθήκοντα του Λίο Βαράντκαρ ως επικεφαλής της κυβέρνησης».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X