ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Johnny Depp εξαπολύει κατηγορίες και εναντίον του Hollywood

Σχετικά με την δικαστική υπόθεση με την Amber Heard

must.com.cy

Η αλήθεια είναι πράγματι ότι ο αγαπημένος όλων (πριν αποκαλυφθούν οι κατηγορίες της Amber Heard), Johnny Depp, έχει χάσει πολλές δουλειές στο Hollywood, όμως, μοιάζει να αναγεννάτε από τις στάχτες του, και να επιστρέφει με σκοπό να προωθήσει τη νέα του ταινία, στην οποία πρόκειται να παίξει τον ρόλο του φωτογράφου W. Eugene Smith.

Αυτή τη φορά, σπάει τη σιωπή του μιλώντας στη «The Sun», υπογραμμίζοντας πως το Hollywood τον «ξέχασε», όταν τα δικαστήρια με την Daily Mail και την Heard ήταν ακόμη εν εξελίξει. Ωστόσο, τώρα που η υπόθεση έχει κλείσει, ο ίδιος επιθυμεί να μηνύσει για άλλη μια φορά την Heard, αυτή τη φορά για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή ένα άρθρο που είδε το φως της δημοσιότητας το 2018, στην ‘Washington Post’.

Από την άλλη, όσον αφορά την ταινία του, «Minimata», αν και το trailer έχει κυκλοφορήσει κανονικά, ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία προβολής για τις κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ, αφού η εταιρία MGM, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της, προσπαθεί να τη «θάψει» λόγω του ιστορικού του Depp.

Ο ηθοποιός, ωστόσο μίλησε για την αξία της ταινίας, που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, λέγοντας «Αντικρίσαμε αυτούς τους ανθρώπους στα μάτια και τούς υποσχεθήκαμε πως δεν θα τους εκμεταλλευόμασταν. Πως η ταινία θα άγγιζε τα γεγονότα με σεβασμό. Θεωρώ πως εμείς κρατήσαμε τη δική μας υπόσχεση, αλλά αυτοί που ήρθαν αργότερα πρέπει να κρατήσουν τη δική τους. Κάποιες ταινίες αγγίζουν τους ανθρώπους. Και αυτό επηρεάζει εκείνους στη “Minimata” και τους ανθρώπους που βίωσαν παρόμοια πράγματα. Προσπάθησαν να μποϊκοτάρουν έναν άνθρωπο, έναν ηθοποιό σε μία δυσάρεστη και δύσκολη κατάσταση τα τελευταία χρόνια», ενώ υπογράμμισε πως ο ίδιος έχει σκοπό να φέρει τα πράγματα στο φως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση