ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Jon Bon Jovi άνοιξε εστιατόριο και προσφέρει δωρεάν γεύματα

Μέχρι και σήμερα, έχει προσφέρει πάνω από 100.000 δωρεάν γεύματα

Newsroom K

Η αλήθεια είναι πως ο Jon Bon Jovi ουκ ολίγες φορές μας εχει συγκινήσει με το έργο του, αφού ο ίδιος, εκτός από ταλέντο διαθέτει και φιλανθρωπικό πνεύμα.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και καιρό, ο κορυφαίος καλλιτέχνης άνοιξε δύο εστιατόρια όπου προσφέρει δωρεάν γεύματα στους φτωχούς.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος, από την ημέρα που άνοιξε τα εστιατόρια"JBJ Soul Kitchen" – όπως ονομάζονται- μέχρι και σήμερα, έχει προσφέρει πάνω από 100.000 δωρεάν γεύματα. Να σημειώσουμε πως τα εστιατόρια αν και λειτουργούν εδώ και καιρό, πρόσφατα κυκλοφόρησαν μερικές εικόνες στις οποίες βλέπουμε τον ίδιο να βρίσκεται στην κουζίνα και να μαγειρεύει, και έγιναν viral.

Τα εστιατόρια που βρίσκονται υπό την αιγίδα του ιδρύματος "The Jon Bon Jovi Soul Foundation" και έχουν ως σκοπό τους «να τερματίσουν την πείνα, την φτώχεια και την έλλειψη στέγης» βρίσκονται στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα, το πρώτο που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2011, στην περιοχή Red Bank του New Jersey, ενώ το δεύτερο που έγινε πραγματικότητα το 2016, στην περιοχή Toms River, περιοχή με μεγάλες καταστροφές λόγω του κυκλώνα Sandy, τέσσερα χρόνια νωρίτερα.

Να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης στα εστιατόρια και προτείνεται –παρά το ότι δεν αναγράφονται τιμές- σε όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν εθελοντικά το ποσό των 20 ευρώ.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση