ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:10
 

Ο Κάρολος στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Clarence House στο Instagram αποφάσισε να απευθυνθεί στον κόσμο

Newsroom K

Περιπέτεια με την υγεία του είχε περάσει πρόσφατα ο πρίγκιπας Κάρολος ο όποιος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ευτυχώς για τον ίδιο τα συμπτώματα που παρουσίασε ήταν ελαφρά και δεν ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα. Μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύματα στον ξένο τύπο αναφέρουν ότι Κάρολος έχει ήδη βγεί από την καραντίνα και είναι καλά στην υγεία του.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Clarence House στο Instagram αποφάσισε να απευθυνθεί και να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

«Έχοντας ήδη νοσήσει από τον κορωνοϊό, ευτυχώς με ελαφρά συμπτώματα, βρίσκομαι τώρα στην άλλη πλευρά της ασθένειας και φυσικά κρατώ τις αντίστοιχες αποστάσεις από όλους και είμαι απομονωμένος. Πρόκειται για μια δύσκολη και δυσάρεστη εμπειρία, που συχνά προκαλεί και μεγάλο άγχος γιατί η παρουσία της οικογένειας δεν επιτρέπεται και έτσι οι κανονικότητα ξαφνικά παύει να υπάρχει.»
Τόνισε ακόμα ότι σημαντικό είναι να προστατευτούν οι ευάλωτες ομάδες και οι ηλικιωμένοι ευχαρίστησε τους εθελοντές, τους γιατρούς και τον κόσμο για την στήριξή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους.

«Σ’ αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο για όλους εγώ και η σύζυγός μου σκεφτόμαστε όλους αυτούς που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε τόσο δύσκολες συνθήκες αλλά και αυτούς που περνούν δύσκολα την ασθένεια και μάλιστα σε απομόνωση. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με τους πιο μεγάλους ανθρώπους που δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωπο από όλες τις ηλικίες που έχουν προσβληθεί από τον ιό και ευτυχώς υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι, γείτονες και ομάδες εθελοντών που βοηθούν όσους κινδυνεύουν, αλλά και ότι όλο αυτό το δίκτυο της ανιδιοτελούς βοήθειας είναι πολύ σημαντικό για να προσφέρει υποστήριξη στους επαγγελματίες που πιέζονται πολύ αυτή την περίοδο».

Δεν παρέλειψε ακόμα να δηλώσει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους που καθημερινά μας εξυπηρετούν στα καταστήματα, σουπερμάρκετ και φαρμακεία.

Τελειώνοντας ανέφερε ότι μπορεί να μην γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει αλλά σίγουρα θα τελειώσει ενώ ζήτησε από τον κόσμο να μην χάνει την ελπίδα του.

 

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X