ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο λόγος που η Melania αποκάλεσε την Ivanka και τον σύζυγό της «φίδια»

Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί στην αρχή της θητείας του Donald Trump η Melania να απεχθανόταν τον όρο Πρώτη Κυρία, ωστόσο το τελευταίο διάστημα φαινόταν να τον απολαμβάνει. Τώρα όμως, μετά την ήττα του Trump στις προεδρικές εκλογές του 2020, οι φήμες που την θέλουν να μετρά τις ώρες για να φύγει από τον Λευκό Οίκο ολοένα και πληθαίνουν.

Σύμφωνα μάλιστα με το CNN, η σύζυγος του Donald Trump αυτό το διάστημα ασχολείται κυρίως με το να δει τι αντικείμενα θα πάνε στην οικία της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, τι θα πάει σε αποθήκες και τι θα πάρουν μαζί τους στο Mar-a-Lago της Φλόριντα, όπου σκοπεύει να αποσυρθεί ο Trump μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, μια δήλωση της Melania έρχεται ξανά στο προσκήνιο, γίνεται viral και επαναφέρει την συζήτηση σχετικά με τις κακές σχέσεις που έχει με την κόρη του Donald, Ivanka.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο της «Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady» η πρώην βοηθός της Trump, Stephanie Winston Wolkoff, όταν η Melania έμαθε πως η κόρη του Trump πρότεινε να μετονομάσει το «Γραφείο της Πρώτης Κυρίας» λόγω της αργοπορίας της να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, αποκάλεσε εκείνη και τον σύζυγό της και τον σύζυγό της Jared Kushner «φίδια», επειδή «θα κάνουν οτιδήποτε για να πάρουν αυτό που θέλουν».

Οι ψυχρές σχέσεις της Melania με την Ivanka φαίνονται να επιβεβαιώνονται και από την βραβευμένη με Πούλιτζερ δημοσιογράφο της Washington Post, Mary Jordan. Στο βιβλίο της «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump» η Mary επιβεβαιώνει το γεγονός πως η Ivanka, θέλησε εμμέσως να κλέψει την θέση της μητριάς της και αναφέρει πως συχνά η Ivanka αποκαλεί την Melania «Το Πορτρέτο» εξαιτίας του ότι δεν μιλάει πολύ, ενώ από πλευράς της η Melania την αποκαλεί ειρωνικά «πριγκίπισσα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση