ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο λόγος που οι γιοι της Diana δεν εκφώνησαν διαφορετικές ομιλίες

Όσα αναφέρει Βρετανικό δημοσίευμα

must.com.cy

Το είδαμε και αυτό την περασμένη εβδομάδα, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry, ένωσαν τις φωνές τους για να περάσουν ένα κοινό μήνυμα, που αφορούσε το μοναδικό άτομο που τους καταλάβαινε όσο κανένας άλλος, τη μαμά τους, πριγκίπισσα Diana, κατά την διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του αγάλματός της στο Sunken Garden στο παλάτι του Kensington.

Οι δύο έδειξαν να είναι άνετοι και ευδιάθετοι λίγα λεπτά πριν να βρεθούν στο κέντρο της εκδήλωσης, με τα βρετανικά tabloids να υποστηρίζουν ότι οι δυο έβγαλαν κοινό λόγο, για να αποπροσανατολίσουν τα μέσα έτσι ώστε η εκδήλωση να επικεντρωθεί γύρω από τη μητέρα τους και όχι γύρω από την σχέση τους.

Να θυμίσουμε ότι η ομιλία έγραφε, «Σήμερα, στην μέρα κατά την οποία θα γιορτάζαμε τα 60α γενέθλια της μητέρας μας, θυμόμαστε την αγάπη της, την δύναμή της και τις ποιότητες του χαρακτήρα της που την έκαναν μια ‘δύναμη’ του καλού σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλάζοντας τις ζωές αμέτρητων ανθρώπων. Κάθε μέρα, ευχόμαστε να ήταν ακόμη μαζί μας, και η ελπίδα μας είναι ότι αυτό το άγαλμα θα είναι για πάντα ένα σύμβολο της ζωής της και της κληρονομιάς της. Ευχαριστούμε τους Ian Rank-Broadley, Pip Morrison και τις ομάδες τους για την καταπληκτική δουλειά, τους φίλους και δωρητές που βοήθησαν να γίνει αυτό πραγματικότητα, και όλους εκείνους στον κόσμο που κρατούν την μνήμη της μητέρας μας ζωντανή».

 

Ενώ σύμφωνα με τον ιστορικό Robert Lacey, που είχε αναφερθεί και στο παρελθόν εκτενώς στην διαμάχη των δύο στο βιβλίο του ‘Battle of Brothers’, τόνισε πως μοιάζουν να κατάλαβαν πλήρως τη σημασία της στιγμής, ζεσταίνοντας τις καρδιές όλων «χωρίς να βάζουν τις διαφορές τους κάτω από το χαλί». «Ήταν μία πολύ καλή απόφαση να μην προχωρήσουν με τους λόγους. Η ιδέα δύο αντίπαλων λόγων θα ήταν καταστροφική, ενώ το να δημοσιεύσουν μία κοινή ανακοίνωση ήταν τέλεια κίνηση και ως προς το μέλλον» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση