ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Macaulay Culkin μιλάει για την σχέση του με τον Michael Jackson

Η συνέντευξή του στο τελευταίο τέυχος του αμερικανικού περιοδικού Esquire

Newsroom K

Ο Macaulay Culkin 11 χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με τον τραγουδιστή σε συνέντευξή του στο αμερικανικό Esquire.

Ο Macaulay Culkin η παιδική μας αγάπη από το «Home Alone» μεγάλωσε και μιλάει για όλα μεταξύ των οποίων και η οντισιόν του στην ταινία «Once Upon a Time in Hollywood». Όσον αφορά τις μνήμες του από τον βασιλιά της Pop ο Macaulay, έχει μια πολύ διαφορετική άποψη από αυτήν που κυριαρχεί στον ντοκιμαντέρ Leaving Neverland.

«Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα» εξομολογείται ο Macaulay Culkin. «Ποτέ δεν έκανε τίποτα σε εμένα. Ποτέ δεν τον είδα να κάνει κάτι σε κάποιο άλλο παιδί. Τώρα, πια, δε θα είχα κανέναν λόγο να κρατήσω μυστικά. Ο άνθρωπος δεν είναι πια μαζί μας. Αν είχα κάτι να πω, θα το έλεγα, γιατί αυτήν περίοδο είναι καλό να μιλήσει κανείς ανοιχτά» Ο Macaulay ως παιδί είχε πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή «Black or White». Παρά τα χρόνια που τους χώριζαν συγκεκριμένα 22 κατάφεραν να αναπτύξουν μια σχέση ζωής οι δύο τους.

Ο Macaulay πιστεύει ότι εκείνο που τους ένωσε πραγματικά ήταν η ταραγμένη παιδική ηλικία που έζησαν και οι δύο μεγαλώνοντας στα φώτα της δημοσιότητας. Δήλωσε ακόμα ότι η τελευταία φορά που τον είδε ήταν το 2005 στην δίκη για παιδική σεξουαλική κακοποίηση. Ο τραγουδιστής του είχε πει τότε, «καλύτερα να μη μιλήσουμε, για να μην επηρεάσω την κατάθεσή σου»

Αν και ακόμα υπάρχει ένα ερωτηματικό για το τι πραγματικά συνέβαινε τότε ο ηθοποιός φαίνεται να ανήκει στους λίγους ανθρώπους που υποστηρίζουν τον Michael Jackson ακόμα και μετά τον θάνατό του. Άλλωστε ο Macaulay είναι νονός της κόρης του Jackson, Paris
Ακόμα αποκάλυψε ότι όταν ο James Franco τον ρώτησε για το ντοκιμαντέρ ο ίδιος του απάντησε ενοχλημένος. «Μήπως θα ήθελες να μιλήσουμε για κάποιον δικό σου νεκρό φίλο;»

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση