ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Μάρκος Σεφερλής δηλώνει πως κατηγορείται άδικα

Σε συνέντευξη για τα σχόλια και την κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα προέβη ο Μάρκος Σεφερλής

must.com.cy

Ο Μάρκος Σεφερλής απασχολεί αρκετά τον Τύπο το τελευταίο διάστημα και μιλάει για την αρνητική κριτική που δέχεται τόσο ο ίδιος ως προσωπικότητα όσο και η δουλειά και ο επαγγελματισμός του μέσα από τη σάτιρα.

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο όπου παραχωρήσε μια συνέντευξη στην οποία μιλάει για όλα όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα που έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz καθώς και για την πορεία του στο χώρο τα τελευταία 30 χρόνια.

Στο απόσπασμα και trailer της εκπομπής ο ίδιος λέει πως η κριτική γίνεται από κάποιους ανθρώπους που έχουν πάντα να λένε για τον ίδιο και τη δουλειά του.

Συγκεκριμένα ο ίδιος λέει:

«Η κριτική γίνεται από κάποιους ανθρώπους που μονίμως ότι κάνει ο Σεφερλής, έχουν κάτι να πούν. Κάποιοι πρέπει να είναι στην επικαιρότητα με κάποιον τρόπο, εγώ είμαι με όλα αυτά που κάνω. Άλλο στεναχωριέμαι κι άλλο πληγώνομαι γιατί δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι κακό. Κατηγορούμαι άδικα προσπαθώντας κάποιοι να δημιουργήσουν μια άποψη για τον Σεφερλή. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σεφερλής, είμαι 30 χρόνια στη δουλειά, με τον κόσμο που με ακολουθεί, που δεν είναι και λίγος».

Δείτε το trailer της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1 πιο κάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση