ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο πατέρας της Meghan Markle θα παρευρεθεί στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Η συνάντηση με τον πρίγκιπα Κάρολο

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Η άσχημη σχέση ανάμεσα στην Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle και τον πατέρα της, Thomas Markle, είναι γνωστή, ειδικά μετά την δημοσιοποίηση γραμμάτων για εκείνον και την μετέπειτα δικαστική διαμάχη της Markle με γνωστή ειδησεογραφική εταιρεία της Βρετανίας.

Ο πατέρας της Markle, μίλησε στo «GB News» του Dan Wootton, σχολιάζοντας για ακόμη μία φορά δημοσίως την κόρη του, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι σκοπεύει να παρευρεθεί στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον Βρετανικό θρόνο.

«Θέλω να δείξω τον σεβασμό μου στη βασίλισσα, θέλω να τους δείξω και να εξηγήσω στη βασίλισσα πως όλη η οικογένεια μου σέβεται την ίδια και τους royals, τους θαυμάζουμε και θέλουμε να ξέρουν πώς νιώθουμε για εκείνους», τόνισε ο Markle. Λέγοντας στην συνέχεια ότι επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά τον πρίγκιπα Κάρολο για να μιλήσουν για τα παιδιά τους.

«Πιστεύω πως έχουμε πολλά κοινά. Θα μου άρεσε να του μιλήσω, τα παιδιά μας, μας έχουν στοιχειώσει. Είναι γελοίο όλο αυτό, ξέρει καλά ότι θα έχει ασφάλεια. Είναι ασφαλής σε μια τέτοια περίσταση, δεν κατανοώ γιατί λέει αυτά που λέει και δεν τρέφω κανένα σεβασμό για τον άντρα αυτόν, είναι βλάκας. Φέρεται σαν παιδί, ακολουθεί την κόρη μου σαν παιδί, δεν είναι άντρας, ήταν στον στρατό, αλλά όλο παραπονιέται, έχει έναν αδερφό που είναι σωστός άντρας και έναν πατέρα που είναι αληθινός άντρας και ο ίδιος δεν λέει να μεγαλώσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Thomas Markle.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση