ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O πιο σκληρά εργαζόμενος royal για το 2019

Κάθε χρόνο, οι βασιλικοί παρατηρητές στην Βρετανία, καταγράφουν το σύνολο των δραστηριοτήτων και υποχρεώσεων του κάθε μέλους της βασιλικής οικογένειας

Newsroom K

Κάθε χρόνο, οι βασιλικοί παρατηρητές στην Βρετανία, καταγράφουν το σύνολο των δραστηριοτήτων και υποχρεώσεων του κάθε μέλους της βασιλικής οικογένειας... και συνήθως πάντα βλέπουμε στην κορυφή της λίστας, την πριγκίπισσα Άννα!

Τα δεδομένα όμως φαίνεται να άλλαξαν για το 2019, αφού πρώτος ανακηρύχθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος!

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει ο 87χρονος συνταξιούχος Tim O’Donovan – ο οποίος κατέγραψε τα δεδομένα- ο επόμενος διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος, παρευρέθηκε την χρονιά που μας πέρασε σε 521 εκδηλώσεις. Δεύτερη στην λίστα βρίσκεται η πριγκίπισσα Άννα, η οποία έδωσε «το παρών» της σε 506 εκδηλώσεις.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, να πούμε πως ο πρίγκιπας Edward ολοκλήρωσε 308 εκδηλώσεις, η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ 295 και ο πρίγκιπας Andrew, πριν οδηγηθεί στην παραίτηση μετά από το σκάνδαλο Epstein, βρέθηκε σε 274 εκδηλώσεις.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και αυτήν, η νεότερη γενιά βασιλικών μελών είχε λιγότερο ενεργή δράση, κάτι που σαφώς δεν μας κάνει εντύπωση αν λάβουμε υπόψη μας και την προσωπική τους ζωή. Ο πρίγκιπας William έδωσε «το παρών» του 220 εκδηλώσεις, ο πρίγκιπας Harry σε 201, η Kate Middleton σε 116 και η Meghan Markle σε 83.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X