ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο πραγματικός λόγος που η Melania αρνούνταν να κρατήσει από το χέρι τον Trump

Στις δημόσιες εμφανίσεις τους

must.com.cy

Eίναι ευρέως γνωστή η κίνηση αποστροφής από την Melania στον Trump και η μη επιθυμία της να τον κρατήσει από το χέρι στις δημόσιες εμφανίσεις του, ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την πρώην γραμματέα Τύπου, Stephanie Grisham και το νέο της βιβλίο "I'll Take Your Questions Now: What I Saw at the Trump White House" ο λόγος ήταν πιο βαθύς μεταξύ της δημόσιας διαμάχης τους.

Ειδικότερα, η Grisham αναφέρθηκε στο περιστατικό κατά το οποίο η Melania Trump χτύπησε το χέρι του συζύγου της, ενώ περπατούσαν στο κόκκινο χαλί. Όπως εξήγησε, η πρώην Πρώτη Κυρία νόμιζε πως το να κρατήσει το χέρι του συζύγου της δεν επιτρεπόταν στην επίσημη τελετή που λάμβανε χώρα, δεδομένου ότι η Melania Trump είναι άνθρωπος των κανόνων.

Από την άλλη, βέβαια, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, γνωρίζοντας το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συζύγου του, συχνά προσπαθούσε να την εκνευρίσει, πιάνοντας το χέρι της, πόσο μάλλον όταν υπήρχε κάποια κάμερα μπροστά τους. Αυτο και μόνο δείχνει πως το πρόβλημα στον γάμο τους ήταν μεγαλύτερο απ'ό,τι πιστεύαμε. Άλλωστε, δεν ήταν η μόνη φορά που ο Trump είχε προσπαθήσει να πιάσει το χέρι της Melania, με εκείνη να απωθεί τεχνηέντως οποιαδήποτε προσέγγιση.

Μέσα από το βιβλίο της, λοιπόν, η Grisham αναφέρει αυτό που στην ουσία βλέπαμε όλοι on camera, δηλαδή τον συνεχόμενο τσακωμό ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση