ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο πρίγκιπας Harry μιλάει για την μητέρα του και ζητάει συγγνώμη για τα λάθη του παρελθόντος

Μίλησε ο πρίγκιπας Harry στα ετήσια βραβεία Diana

Newsroom K

Για τον ρατσισμό και το κίνημα Black Lives Matter μίλησε ο πρίγκιπας Harry στα ετήσια βραβεία Diana.

Με τον δικό τους τρόπο θέλησε να περάσει το μήνυμα και να διδάξει στους νέους να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο όπως έκανε και η μητέρα του που τόσο λατρεύει ο κόσμος.

«Είμαι τόσο απίστευτα περήφανος που είμαι μέρος αυτών των βραβείων, καθώς τιμούν την κληρονομιά της μητέρας μου. Όλοι κάνετε τόσο απίστευτη δουλειά, και σε μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας, έχετε βρει τη δύναμη και την έμπνευση μέσα σας για να κάνετε κάτι θετικό. Ξέρω ότι η μητέρα μου ήταν μια έμπνευση για πολλούς από εσάς και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα πολεμούσε. Όπως πολλοί από εσάς, δεν πήρε ποτέ την εύκολη διαδρομή ή τη δημοφιλή ή την άνετη. Αλλά κρατούσε μία στάση για τα πράγματα και υπερασπιζόταν τους ανθρώπους που το χρειάζονται»

Τόνισε ακόμα ότι η σύζυγό του Meghan Markle του είπε πρόσφατα ότι «η δική μας όπως και η προηγούμενη γενιά δεν έκαναν αρκετά για να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος.»

 

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη που ο κόσμος δεν είναι είναι καλύτερος για εμάς «Ζητώ και εγώ συγνώμη που δεν φέραμε τον κόσμο στο σημείο που του αξίζει να είναι. O ρατσισμός δεν έχει μέρος στις κοινωνίες μας. Παρόλα αυτά είναι ακόμα ενδημικός.»

Στην συνέχεια είπε ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα αφού εμείς κρατάμε το μέλλον του κόσμου στα χέρια μας.

«Αυτή τη στιγμή, βλέπουμε καταστάσεις σε όλο τον κόσμο όπου κυριαρχούν η διχόνοια, η απομόνωση και ο θυμός, καθώς φεύγει ο πόνος και το τραύμα από την επιφάνεια. Αλλά βλέπω τη μεγαλύτερη ελπίδα σε ανθρώπους σαν εσάς και είμαι σίγουρος για το μέλλον του κόσμου και την ικανότητά του να θεραπεύει, επειδή είναι στα χέρια σας».

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση