ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Quentin Tarantino δεν έδωσε τίποτα στη μητέρα του από την περιουσία του

Κράτησε την υπόσχεση που της είχε δώσει ως παιδί

must.com.cy

Κι ενώ πολλοί αστέρες του Hollywood βοηθούν τις οικογένειες τους όταν γίνουν διάσημοι κι αποκτήσουν περιουσία, ο Quentin Tarantino δεν ανήκει σε αυτούς, καθώς δεν έδωσε ούτε δολάριο από την κληρονομιά του στην μητέρα του, μία υπόσχεση που όπως αποκαλύπτει ο ίδιος της είχε δώσει από παιδί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 12 ετών και υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι δεν επρόκειτο να δώσει ούτε μία δεκάρα στη μητέρα του από τα χρήματα που θα κέρδιζε, καθώς η ίδια τον είχε αποθαρρύνει στο να κυνηγήσει το όνειρό του.

Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο podcast "The Moment" και στον Brian Koppelman, η μητέρα του ποτέ δεν τον υποστήριξε όταν εκείνος έγραφε σενάρια στο σχολείο.

Ο ίδιος, όπως διηγήθηκε στον συνομιλητή του, έμπλεκε συνεχώς σε προβλήματα με τους καθηγητές καθώς κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας, ασχολιόταν με τη συγγραφή των σεναρίων του. "Το έβλεπαν ως μία εριστική πράξη επανάστασης, κάνοντας αυτό αντί τα μαθήματα του σχολείου μου", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Tarantino πρόσθεσε πως η μητέρα του έτσι κι αλλιώς του φερόταν άσχημα σε ό,τι αφορά στις μαθησιακές δυσκολίες που είχε και κάποια στιγμή του είπε ξεκάθαρα πως η "καριέρα του στο γράψιμο" πρέπει να τελειώσει τώρα με σαρκαστικό ύφος.

Όπως ήταν φυσικό, ο σκηνοθέτης πείσμωσε και της απάντησε "εντάξει κυρία μου, όταν γίνω επιτυχημένος συγγραφέας, δεν θα δεις ούτε μία δεκάρα από την επιτυχία μου. Δεν θα σου αγοράσω σπίτι, ούτε θα σου παρέχω διακοπές, ούτε αυτοκίνητο Cadillac. Δεν θα πάρεις τίποτα γιατί είπες αυτό".

Όταν λοιπόν ο Tarantino ερωτήθηκε αν κράτησε την υπόσχεσή του, ο σκηνοθέτης απάντησε θετικά, αν και την είχε βοηθήσει σε ένα ζήτημα που είχε με τα φορολογικά της. Αλλά από εκεί και πέρα κανένα σπίτι και κανένα αυτοκίνητο δεν είδε από τον γιο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση