ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

O Σερ Μικ Τζάγκερ για τα 150 χρόνια του Royal Albert Hall

Είναι ο αφηγητής μιας νέας ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Your Room Will Be Ready»

ΑΜΠΕ

Ο Σερ Μικ Τζάγκερ είναι ο αφηγητής μιας νέας ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Your Room Will Be Ready», η οποία κυκλοφόρησε για την επέτειο των 150 χρόνων από τα εγκαίνια του Royal Albert Hall, στο Λονδίνο.

Ο αρχηγός των Rolling Stones, διαβάζει απόσπασμα από το ποίημα του Ουίσταν Ώντεν, «For Friends Only» στο κλιπ των 90 δευτερολέπτων το οποίο είναι μια συναισθηματική ματιά για τους λάτρεις της μουσικής εν μέσω της πανδημίας της COVID-19, καθώς παρουσιάζει τον θρυλικό χώρο συναυλιών του Λονδίνου άδειο και γεμάτο με θεατές.

Οι Rolling Stones έχουν ξεχωριστές αναμνήσεις από το Royal Albert Hall, όπου έχουν δώσει συναυλία τέσσερις φορές.

«Χωρίς αμφιβολία, το Royal Albert Hall είναι ένας από τους σπουδαιότερους χώρους συναυλιών στον κόσμο και γι' αυτό ενθουσιάστηκα όταν μου ζητήθηκε να διαβάσω ένα σύντομο ποίημα του Ουίσταν Ώντεν γι αυτήν την εξαιρετική ταινία μικρού μήκους του Τομ Χάρπερ.

«Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να ευχηθώ στο Royal Albert Hall πολύ ευτυχισμένα 150 χρόνια και ανυπομονώ για το μέλλον, να δω και να ακούσω πολλούς φανταστικούς καλλιτέχνες και μουσικούς να παίζουν στη σκηνή σε αυτόν τον εμβληματικό χώρο» πρόσθεσε.

Στη μικρού μήκους ταινία του Τομ Χάρπερ περιλαμβάνονται επίσης περισσότερα από 40 στιγμιότυπα από το αρχείο συναυλιών που χρονολογείται από το 1933, κάποια από τα οποία δεν έχουν προβληθεί ξανά, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών των Σίρλεϊ Μπάσεϊ, Νταϊάνα Ρος, Νόελ Γκάλαχερ, και των εκλιπόντων Φρέντι Μέρκιουρι, Τζορτζ Μάικλ και Λουτσιάνο Παβαρότι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση