ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Silvio Berlusconi παντρεύτηκε την κατά 53 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Χωρίς παπά, δήμαρχο και επίσημα χαρτιά

must.com.cy

Της Ριάνας Στυλιανού

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Silvio Berlusconi και η κατά 53 χρόνια νεότερη σύντροφός του, Marta Fascina, Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιταλία, παντρεύτηκαν κάνοντας έναν «συμβολικό γάμο», που είχε τα πάντα, εκτός από παπά, δήμαρχο και επίσημα χαρτιά.

Όπως την αποκάλεσε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και μεγιστάνας των ΜΜΕ, έκανε μία «γιορτή αγάπης», που έλαβε χώρα σε μια ιστορική ιδιοκτησία που ονομάζεται Villa Gernetto στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου.

Η Μarta κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη του Silvio, στέλνοντάς του μια σειρά από γράμματα που τον γοήτευσαν τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να παρατήσει την τότε σύντροφό του μετά από 12 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι λοιπόν, είναι μαζί από τις αρχές του 2020.

Η εν λόγω εκδήλωση που θύμιζε γάμο αλλά ηταν απλά συμβολικός, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Marta φορούσε νυμφικό Antonio Riva, φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα με μια ουρά μήκους 3,5 μέτρων, με το κόστος του φορέματος να εκτιμάται περίπου στα 20.000 ευρώ, ενώ από την άλλη ο Berlusconi έδειχνε εντυπωσιακός με ένα μπλε σκούρο κοστούμι του ιταλικού οίκου Armani.

O λόγος που δεν έγινε πραγματικός γάμος για το ζευγάρι, είναι η διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στα παιδιά του Silvio για την περιουσία του.

Τα πέντε ενήλικα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού, πιστεύεται ότι είναι εξοργισμένα με την πρόθεση του πατέρα τους να παντρευτεί τη Marta, καθώς αν παντρεύονταν κανονικά, η Ιταλίδα πολιτικός θα γινόταν κληρονόμος με ισχυρό μερίδιο στην περιουσία άνω των 5 δισεκατομμυρίων λιρών του 85χρονου.

Σύμφωνα με μία πηγή, η Μarta ήταν «προσβεβλημένη και πολύ θυμωμένη που δεν είχε έναν σωστό γάμο». Αλλά προφανώς… συμβιβάστηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση