ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O συνθέτης του «Cats» αποκάλεσε την ταινία «γελοία»

Ακόμα ένα «πλήγμα» για την ταινία

Newsroom K

Δεν είναι μυστικό πως η κινηματογραφική μεταφορά του ''Cats'' είναι μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες των τελευταίων χρόνων, με τους κριτικούς να το κατακεραυνώνουν, το κοινό να το κοροϊδεύει με κάθε ευκαιρία, ακόμα και ηθοποιούς του καστ να το χλευάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα, ο συνθέτης του θρυλικού μιούζικαλ, Andrew Lloyd Webber, σχόλιασε με όχι και τόσο κολακευτικό τρόπο τόσο την ταινία, όσο και τον σκηνοθέτη της, Tom Hoppper:

''To πρόβλημα με την ταινία ήταν πως ο Tom Hopper αποφάσισε πως δεν θέλει να συμπεριλάβει κανέναν από το πρωτότυπο μιούζικαλ. Το όλο πράγμα ήταν γελοίο'' ήταν η ακριβής δήλωσή του στο The Sunday Times.

Ο Lloyd Webber ήταν αυτός που μετέφερε την ποιητική συλλογή του T.S. Eliot ''Old Possum's Book of Practical Cats'' στη σκηνή, σε μορφή μιούζικαλ το 1981 και από μέχρι σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών. Από την άλλη, η ταινία που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019, με budget που άγγιζε τα $100 εκατομμύρια αλλά με έσοδα που έφταναν μόλις τα $73 εκατομμύρια.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση