ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Ευγενίας αλλάζει επάγγελμα μετά το σκάνδαλο

Και τις paparazzi φωτογραφίες με μοντέλα

must.com.cy

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της Jack Brooksbank, με δημοσιεύματα να κυκλοφορούν θέλοντας τον ίδιο να κάνει διακοπές στην Ιταλία, χωρίς την πριγκίπισσα αλλά με τρείς καλλίγραμμες φίλες του, αφήνοντάς την μόνη στο σπίτι με τον 5 μηνών γιο τους.

Ο 35χρονος, φωτογραφήθηκε από τους paparazzi ενώ βρισκόταν πάνω σε ιδιωτικό γιοτ στην Ιταλία, με τρείς γυναίκες στο πλευρό του, τις Rachel Zalis, Maria Buccellati και Erica Pelosini.

Ύστερα, λοιπόν, από την έντονη παρουσία του ονόματος του Brooksbank στα μίντια και αφού η πεθερά του, Sarah Ferguson, βάλθηκε να τον υποστηρίξει, φήμες θέλουν τον σύζυγο της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ να αλλάζει σύντομα δουλειά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Jack Brooksbank πρόκειται να αναλάβει τις οικογενειακές επιχειρήσεις του πατέρα του, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες στον χώρο του accounting. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του, George, εξαιτίας του κορονοϊού και της πρόσφατης μάχης του με την ασθένεια, χρειάστηκε να αποσυρθεί προσωρινά για να αναρρώσει. Όσο λοιπόν, ο πατέρας του θα επανακτά τις δυνάμεις του, λέγεται πως ο γιος του θα αναλάβει τις οικογενειακές επιχειρήσεις, Pangaea Land και Property Limited, λαμβάνοντας τη θέση του προέδρου.

"Τώρα που ο πατέρας του έχει αποσυρθεί, είναι η στιγμή για τον Jack να αναλάβει δράση και να πάρει έναν πιο σημαντικό ρόλο προκειμένου να υποστηρίξει την οικογένειά του", δήλωσε πηγή από το στενό οικογενειακό περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση